UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всюди весело якщо тільки приїхав,а як пожив трохи без роботи то радість сйо
-
Хоч в лічку людині напиши пару місць, ананімус
-
Тут везде весело
-
Мені весело всюди якщо не забуду з морозилки дістати настрій
-
Приезжаешь такой в Канаду, едешь в Джаспер, видишь медведя и говоришь ему "Превед Медвед". А он отвечает "Ок бумер, ты вообще нормальный? я же здоровая опасная зверюка. А мем твой - лютый баян" и откусывает тебе пол-жёппы
-
Підпілля це поза страуса в піску чи як?:-))))))
-
мы как бы пока тихо открыли радиум на 2 дня с ночевкой
-
tickets.uucalgary.com/o/1
-
А чим підпілля помагає,що дає??
-
1 bedroom available from 28th January $1,700 including all utilities (water Heating Electricity) +$1700 Deposit Underground parking Washing machine Address: 73 Erin Woods ct SE Calgary Tel: 4034024137
-
@Uncle_Manson оно веде клуб по настільним іграм, можна його питати за то, якщо цікаво
-
Та вже трохи легше. Тому і з підпілля хочу вийти
-
Кукуха вона тьотка така капризна
-
Пиши свої хоббі/зацікавлення, а там дивись, може небайдужі накидають якісь цікаві місця до відвідування
-
Тут як кажуть місцеві up to you. В моєму випадку - фокусування на закритті базових потреб. А тепер можна на інший рівень виходити - розважальний, культурний, соціальний.
-
Я за
-
Telus Spark хвалят, как культурное место Зоопарк шикарный, стоит посетить
-
Фокусування на закритті базових проблем не мішає зробити 2 рази в день пятимінутку і подивитись дизель шоу одне другому не мішає,а навіть на оборот стимулює образно кажучи
-
Всім привіт , хто знає щось про які самі кроки по отриманню піар в Альберті для українців)?
-
билет можно прям там купить
20 Jan 2023, 19:11
239642/371624
3 minutes ago