UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Такий не підходить?))
-
Якщо приїде в Канаду вже з правами, то обміняє їх тут одразу на канадські. Але навичок водіння, як розуміте, це не додасть😄 З іншого боку, якщо приїде в Канаду без прав - зможе здати на них тільки через рік після здачі теорії. Але вчитися водити тут легше, плюс з учнівськими правами вона вже може їздити, якщо ви поруч на пасажирському (наприклад, зможе забирати вас п'яного з бару😁). Я б рекомендувала довчатися тут, якщо вона дуже нервує і щось не виходить.
-
Яка краса! Але я вперше такий бачу🙈.
-
Написала вам, сподіваюсь, що допомога!
-
Там навіть в ньому ж сертифікат. Взагалі не знаю що робити . Всюди стільки інформації і вся блін різна... Але там не хочу залишати котика. Його і так кинули на початку війни, ми одразу забрали і він майже за два роки став ріднесенький такий. Діти люблять його. Є хто летів саме з котом в Канаду, скажіть які документи треба були, що перевіряли, на що звертали увагу.
-
Не подводите людей! Инструктор не может сопровождать ученика после употребления алкоголя. Он должен быт в состоянии как всё равно он за рулём. Ещё, чтобы быть инструктором надо иметь клас 5 фул - gdl не подходит.
-
Хорошая логика! Одобряю!! Тогда будет логично чтобы мужчина не платил за женщину а просто показал справку с банка с своим net worth. А счёта в ресторанах можно делить поровну, пока она не забеременеет, выносит и не родит здорового ребёнка. Он ведь не знает или та женщина захочет с ним детей или вообще может иметь детей. С виду то ведь не скажешь как там у неё с детородными способностями. Такой алгоритм подходит?
-
Всем привет. Кто завтра на Machine Head идёт?
-
Друзі, вітаю! Нагадую, що сьогодні закривається реєстрація на українській бізнес-нетворкінг та податкову доповідь 27 січня. Для кого: * для осіб, які вперше подають податкову декларацію, * мають питання щодо канадської системи оподаткування, * тих, хто цікавиться зменшенням своїх податків і хоче отримати поради та швидкості щодо зменшення податкового тягаря * тих, хто вже відкриває бізнес у Канаді або лише розглядає свою можливість * тих, хто шукає нові цікаві та корисні знайомства. Дата: 27 січня, 13:00 - 17:00 На вас чекають: 13:00 - Виступи українських приватних підприємців 14:10 - кава-брейк 14:30 - пані Елла - Приклади зменшення податкового навантаження, можливі витрати та податкові кредити 15:30 - Q&A (питання / відповіді), фуршет, нетворкінг, знайомства Місце: Свято-Володимирський Український Православний Собор 404 Meredith Rd NE #1, Calgary AB g.co/kgs/tj534c3 Вартість (фуршет, кава) - 20$ / дорослого Доповідач: Елла Авакян, бухгалтер, податковий спеціаліст з більш як 20-ти річним досвідом в Канаді Реєстрація за посиланням: docs.google.com/forms/d/1Y4vXwg03GQV_MzWP1CxU4zRGZnZHGdLkFWsJfTge95I/viewform?edit_requested=true
-
4. You are required to book an appointment with Dynalife for anyone 15 years of age and older: Call Calgary Lab Services (CLS) at 403-770-5136 or go online *********** to book an immigration bloodwork and urinalysis appointment. Please give at least 3 hours AFTER doctor’s appointment and within 5 days after medical appointment Book your blood work as soon as you receive this email. No fasting required.
-
Ок, перепрошую, частину про бар не беріть до уваги😊 Але загалом я до того, що людина навіть з 7 категорією теж може бути корисна, тільки треба знайти якийсь більш вдалий приклад.