UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
куди з собою брати?
-
www. alberta. ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility після того як знайшли, дивитесь чи є такі цифри у таблиці. Якщо ні, то підходить. Якщо є, тоді - ні.
-
noc.esdc. gc. ca/Home/Welcome/4d655901c5a8499d8af705bb2a3aee03?GoCTemplateCulture=en-CA знаходите свій NOC по обов'язкам
-
Фермы. В Фейсбуке есть группа.
-
привет всем! Завтра планирую съездить вот в это место если планы не поменяются Есть свободные места. Кому интересно пишите.
-
Привет! Подскажите есть ли украинцы которые работают в RBC ?
-
Мне вот интересно, если появляются такие объявы и довольно часто, неужели существует такие люди которые готовы купить юзаную консоль по цене новой 🥴
-
Та я до 4-5 максимум и желающих что то не видно:-(
-
Я бы залетел днем
-
Всім привіт ! Я майстер з 10 річним досвідом з Харкова : -нарощування вій будь якої складності - ламі вій та брів - оформлення та фарбування брів . Прилітаю до Канади в лютому . Шукаю роботу !
-
сплошной London scam
-
Там мужчина лампу за 13 продавал за 20 «из-за лампочки»
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де ви маєте контракти, щоб платити за світло. Ми живемо у boardwalk, і маємо контакт в EnMax, платимо 130$ в місяць. Це не забагато ? Але є нюанс, що наші вікна виходять на сусідній будок, і у вітальні з кухнею дуже темно, тому часто вмикаємо світло.
-
Світло по квартирі у стелі, не знаю які там, а опалення вздовж стіни і майже не користуємось ним, може раз на 3 дні вмикаємо на пів години.
-
Дороговато как-то, за квартиру. Надеюсь что у вас все лампочки светодиодные? Старых, с нитью накала нету? Обогрев в квартире електробатареями, вдоль стены или центральное?
-
то ж да, продают и покупают
-
ну и перекупы наши любимые с машинами
-
Дякую, зараз почитаю
-
Там вище є де все пояснюється...
-
Може мені хтось пояснити, що тут і до чого, будь ласка 🙏🏻
20 Jan 2023, 19:11
241234/376047