UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо я правильно зрозумів
-
Доброго ранку. Моя знайома ріелтор Саша має декілька варіантів оренди житла . Якщо цікаво - писати їй текстовим повідомленням на номер +1 (403) 978-2125 або дзвонити . 3308 - 95 Burma Star Road SW Calgary, AB 554810 $2395 www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/house/3-bedrooms/cranston/non-smoking/461874 12 Cranwell Lane Southeast Calgary, AB 461874 $2795 www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/house/3-bedrooms/cranston/non-smoking/461874 6 Edith Green Northwest Calgary, AB 549410 $2300 www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/duplex/3-bedrooms/glacier-ridge/non-smoking/549410 305 Cranbrook Square SE $1795 551906 www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/townhouse/2-bedrooms/cranston/non-smoking/551906
-
Wire працює тільки для американських банків. Тому я відправляв сам собі SWIFT. Далі вказуєте SWIFT код банку, аккаунт номер (який дадуть при відкриті рахунку в USD) і мені перший раз потрібно було ще вказати повну офіційну назву банка. Далі ви вже побачите скільки з вас візьме Wise з вашої суми. Зараз я дивлюся він вже бере більше коли натискаю «повторити» платіж і вже не 3,29 USD як було у серпні 🙃 значить тарифи змінилися.
-
Доброго дня. 1 лютого прилітаємо в Калгарі, почитав цю гілку і поки не зрозумів як обрати оператора/тариф. Припейд, постпейд, телефон з тарифом і тд - нічого не зрозуміло) можливо десь є де почитати про все це? Треба 2 номери, інтернет 10-20гб, і щоб працював за межами Калгарі, а саме в горах
-
Mark's
-
Купите на Амазон или Алиэкспрес. Выйдет гораздо дешевле.
-
Пріпейд підійде для «гостюючих» і на ці тарифи не можна взяти телефон в розстрочку Постпейд для тих хто живе в Канаді, на пост пейд можна навіть кредитну історію будувати, якщо вчасно платити за моб звʼязок і можна взяти телефон
-
В Канаді діє система пріпейд та постпейд 1) пріпейд (передоплата, як в Україні) - має тарифи по типу 40$ за 1 гіг інтернету, але без плати за підключення. В той же час якщо не платити то зникає зв’язок взагалі (ніхто не зможе вам подзвонити і ви не зможете зробити дзвінок) 2) пост пейд (післяоплата, це означає, що спочатку ви користуєтесь послугами і потім вам приходить біл (платіж) на емейл і в особистому кабінеті оплачуєте. Тут є плата за підключення 60$ зазвичай, але тарифи по типу 34$ за 30 гіг (те що зараз)
-
34$ 30 гіг 39$ 50 гіг 50$ 100 гіг Приходьте, 3625 shaganapi trail nw (маркет мол) Wow mobile (біля епл стор)
-
Гори це специфічне місце де дуже рідко який оператор ловить, якщо маєте на увазі «що б доїхати з інтернетом» - файдо/кудо чудовий варіант. Можу порадити файдо, так як у них зараз кращі лоял офери, що б потім взяти розстрочку в перспективі