UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Підскажіть будь ласка, ще перед новим роком говорили, що запровадять нову систему в'їзду до Європи, і що при виїзді з України потрібно буде зазделегідь подавати електронну заявку... Вона вже діє? Наперед дякую за відгуки!
-
Lexus Rx330 2004 год Пробег 295 км Актив статус На приборной панели ошибок нет Отличный автомобиль, супер удобный, много мощности. Двигатель, трансмиссия в отличном состоянии, никогда не было никаких проблем. Отличная аудиосистема Mark Levinson! В автомобиле есть подогрев сидений,режим снега. Немного ржавчины вокруг колесных колодцев. Новые зимние шины. Цена 7000
-
Писали, що відклали до наступного року. І це стосувалося всіх, не тільки в'їзда з України. Це буде щось подібне туристичному збору. Може хтось поправить, якщо я помиляюсь.
-
Перенесли, приблизно на рік
-
Доброго дня! Перебуваю в США, статус GC holder, маю звичайну туристичну канадську візу, в cuaet не реєструвався. Чи можу отримати дозвіл на роботу при прильоті в Канаду? Дякую за відповідь.
-
По прильоту дають тільки якщо по куает візі заїжджати
-
Ні, по прильоту онлайн подаєтесь і треба чекати декілька місяців
-
Тобто по прильоту звернутися до міграційного офіцера на паспортному контролі?
-
Можете зсередини Канади податись на відкритий робочий дозвіл до 31 березня, незважаючи по якій візі ви приїдете
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Ок, дякую!
-
Кажу ж, нікуди, все онлайн подається через сайт canada.ca , спочатку ви заїжджаєте як турист
-
А куди звертатися на місці, в яку службу? Та скільки часу прийдеться чекати на дозвіл?
-
Нужна 100%.
-
Рекомендую. Черга не велика. millerlawfirm.ca/
-
Доброго дня!:) Підкажіть, будь ласка, можливо хтось знає з приводу конверту, який приходить для відправки анкети на отримання Health benefits, він вже сплачений та нічого оплачувати не потрібно, можна одразу відправляти через поштову скриню?☺️
-
До Вашої уваги картина "Свята сім'я" вишита бісером ✨ розмір 30×42см✨ ціна 250₴ якщо купуєте сьогодні то 200₴🔥а також ікона "Тайна вечеря" розміром 75×110см (ще в процесі) хто бажає купити пишіть в приват) ✨
-
Дякую☺️
-
Нет, нужно заплатить за марку
-
Через почтовое отделение и вроде какие-то копейки за марку заплатить надо будет. Но я давно делал, точно не помню.
20 Jan 2023, 19:11
242422/372155
8 minutes ago