UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. С-лвл маркетолог з досвідом 10+ років, веб2, веб3 та продуктовий. Фантастичне резюме. Працюю на міжнародну компанію. Шукаю можливість працевлаштування в СА під річний фултайм на будь-яку позицію по профілю (не для портфоліо). Не забув як працювати руцями. Маю широкий спектр напрацювань та контактів для субподряду по діджитал у тому числі нативна реклама/відгуки/персональний та бренд менеджмент етц. Точно стану корисним членом будь-якої команди. Будь які бюджети (досвід супроводу від соло сервісного бізнесу до геймбли з 300к/тиждень).
-
Здаємо в оренду будинок з 13 лютого (1 березня) до 30го травня: дві спальні, в одній спальні є душ з туалетом, гардеробна кімнатка, в іншій - ванна з туалетом і гардеробною кімнатою. В будинку є всі меблі, в кухні є все необхідне. Будинок знаходиться на NW. На машині до центру доїхати можна за 20 хвилин, автобусом 45 хв. Недалеко від будинку є магазини, банки, школи, лікувальні заклади, ресторани, кафе. Здамо людям без шкідливих звичок, що не палять, без тварин. Ідеальний варіант для тих хто тільки приїхав в Канаду і хоче мати досить часу щоб оформити всі документи, знайти роботу і постійне житло. Вартгість оренди за місяць $2,500 плюс комуналка. Якщо цікавить, пишіть в приват.
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, так як ніколи не літала нормальними літаками, завжди лоукостом. То при покупці білетів не обрала місця, думала що вони мені пізніше автоматоматично виберуться при чікіні. Вибір місця платно? Як воно взагалі працює? При купівлі білетів мені зазначились місця безкоштовно для дітей до 12 років, а зараз ( вже після купівлі) всі платно.
-
Всім привіт, куплю робочий комбінезон на ріст 195-200 см
-
Підкажіть - вступив на ФБ у групу по пошуку роботи в Калгарі і майже відразу почали писати на месенджер. Повідомлення типу: Hello , are you interested in a part/full time job ? Hello i saw you in Calgary, job group are you looking for work? Hello,I saw you in job post group are you looking for job? Тобто дуже однотипні. При тому що я навіть нічого туди не писав! Це такий дефіцит кадрів? 🤣 Чи якийсь розвод?
-
Шукаю 1 bedroom в районі DownTown або SW, не бейсменд від 1500-2000. Скидайте ваші варіанти в приват З 1 березня для пари.
-
А можете ще підказати, будь ласка, що саме вказувати у пункті Extension у Health Benefit Application?)
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо я везу брата, йому 16 років, в нього у візі написано Visitor, чи ми можемо у офіцера просити щоб йому дали ворк перміт, чи йому дадуть тільки Стаді? Чи можна просити щоб і той і той дали І якщо я маю генеральну довіреність на нього чи я зможу там підписувати документи його, чи обов’язково щоб мама летіла з ним?
-
Доброго дня) Перездамо контракт з 1 лютого Однокімнатна квартира, що знаходиться в NW (Varsity). Надзвичайно спокійний район з усім необхідним поблизу В будинку безкоштовний басейн і спортивний зал. Дуже світла і тепла квартира 1729 дол/місяць інтернет не входить у вартість