UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Знаю чела, который больше года в Канаде, не побирается, но за халявной мебелью куда-то поехал. Какой-то центр, где дают бесплатно, я о таком слышала, но не вдавалась в подробности Спрашиваю его, мол, зачем тебе так много, а он отвечает «та продам что-то» 🗿🗿🗿🗿
-
Что насчет продажи вещей, которые были донатными?
-
Добрый вечер, продам новые ботинки 60cad, 37 размер. На теплую зиму, мягкие, комфортные. South East.
-
Послуги досвідченого спеціаліста з холістичної медицини. Психолог з спеціальністю “психологія екстремальних і кризових ситуацій”, з великим досвідом роботи у фізичній реабілітації та , готовий допомогти вам в зціленні та досягненні гармонії у вашому житті. Я працюю з емоційними станами, психосоматичними та невралгічними розладами. Розбір особистих питаннь , взаємовідносин та складних життєвих ситуацій і пошук способів їх вирішення. Мотивація,досягнення поставлених цілей, духовний і фізичний розвиток. В моєму підході до допомоги використовуються ефективні методи психотерапії, фізиотерапії, молитва, медитація, енергопрактики та інші інструменти. Моя мета - створити повністю індивідуалізований підхід до вашого благополуччя, об'єднуючи психологічний та фізичний аспекти. Дозвольте собі відкрити новий шлях до здоров'я та гармонії, підтриманий досвідом у фізіотерапії та психології! Звільніть свій потенціал для зцілення тіла і душі! Писати вприватне повідомлення
-
Я бы банил конечно за "ПАДСКАЖИТЕ ИММИГРАЦИОННОГО КОНСУЛЬТАНТА🤗
-
ще оно труси пратися не закинув, а вже 18 на годиннику
-
я тобі що, вездєсущий, як боженька?
-
а то шо, ти тегати не вмієш, чи шо?
-
Ты другие подчаты почитай. Там вопросы не менее дурные.
-
от підбурювач же)
-
за дурні питання)
-
Жги
-
Ви що тут, зовсім з ґлузду з'їхали?)
-
За что
-
бо це вже пєздєц)