UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дивлюся я на те, і трохи офігіваю (не трохи)
-
Там у чек листі написано, що треба додавати усі дипломи та сертифікати (і шкільний атестат, і всі дипломи), але на практиці якщо тим паче є спеціаліст, то ніхто і не додає нижчі документи
-
просто если не платит
-
Це типу кладовки чи робочого місця?
-
Так не спрацює, бо у реджестрі вам треба буде надати контракт на оренду, який вони копіюють собі. Але у банку можна адресу будь-яку казати
-
А что с сайтом bwalk? Что-то оно без тор браузера не работает. Наверное ограничен доступ из некоторых стран.
-
але не вважається повноцінною кімнатою
-
Та якби мені все це (кредитки, хелс-карт) одразу треба буде... А тут не можна з кимось домовитись, хто має сталу адресу, щоб вказувати її, а потім все забрати?
-
Den - це просто типу маленька кімната, без вікон, просто як доповнення
-
А что такое 2+Den? Например на сайте можно выбрать 2 Beds и 2 + Den.
-
типу того, іноді туди навіть і ліжко влазить) як пощастить)
-
хелс картка, водійське подсвідчення або айді картку
-
А в реджестрі що я беру? Хелс-карт?
-
Вітання учасникам групи! Чи хтось має досвід отримання грошових переказів з України (usd) в Канаду (cad) між українцями? Намагаємось знайти оптимальний шлях, з картки на картку дуже дорого; щодо wise та PayPal збираємо інформацію. Якщо хтось має особистий перевірений досвід буду вдячна за рекомендації
-
Це дуже дьошево
-
В чудовому 4-к танхаусі здається кімната з 1 лютого (на другому поверсі). Все включено, сушка пралка все є, ліжко, постіль, шафа. До зупинки автобуса 3 хв. Район Beddington Heights. 650 $ . Ласкаво просимо .
-
Доброго дня. Есть вакансия та трак 5 тонн . Локал Курьер .Зп на старт 22 дол. Фулл тайм. Бенефиты, и оплата овертаймов отсутствует. Емплой или селф- емплой по договорённости после испытательного срока ,Локация паркинга NE . Требования: разговорный английский , опыт вождения на 5 тонн трак или больше , права категория 5 и выше, личное авто, чистый абстракт, желание работать , адекватность, умение пользоваться телефоном и навигацией. Резюме отправлять на почту dimaomem@gmail.com по вопросам писать на номер 5878397651.
-
привіт, здаю хороший бейсмент, один лівінг рум, один бедрум, окремий ландрі та батрум, меблі, в ціні утилити
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хтось подовжував проживання в готелі більш ніж на 14 днів? Ми підписали контракт, але заїзд в нову квартиру буде аж 1 лютого. Пишу на ел адресу та дзвоню, ніхто не відповідає. У когось є контакти волонтерів які цим займаються?
-
Airbnb
20 Jan 2023, 19:11
242861/377234
12 minutes ago