UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну для мене це не зрозуміло все одно) я приїзжаю на автобусі раніше і ніколи не запінююсь аніж мої колеги на машинах) вони завжди запізнюються 😅
-
Ну тут отак вот. Такое требование часто. Фиксится тем, что говоришь, мол да есть авто, а потом оно как бы ломается и если ты не опаздываешь и не создаешь проблем, то всем плевать на чем ты приезжаешь
-
Відсканованих копій вистачить.
-
История вождения, где отмечены все штрафы, демериты и тп
-
відсутність попередніх штрафів
-
А цього я не розумію, якщо людина може добратись на автобусі або трейні, то для чого вимога автомобіля?) це мене дивує) типу яка різниця як людина добереться до роботи...
-
А что такое чистый абстракт?
-
Вряд ли. Типа на личном авто доезжаешь до шопа утром, и пересаживаешься на трак
-
Тобто ви знайшли варіант тільки кросбордер екаунтом?
-
Доброго всім ранку, шукаю житло (двухкімнатну квартиру) з квітня під DownTown. Найкращий варіант якщо там буде тренажерний зал + басейн.
-
Тому що вже був клієнтом і відкрив, рахунок в CIBc. І не хотів возитися з іншими банками. А ситуацію на рахунок інших банків ,я просто не знаю ,тому поки що не розглядав варіант з іншим банком.
-
Ну таке то ясно, але частіше все знаходиться у місті і є змога добиратись)
-
А можна, будь ласка, детальніше- монобанк з України рахунок в грн чи в валюті? Переказ на картку якого саме банку і в якій валюті?
-
Последняя из GTA какой-нибудь, не?)
-
Дякую дуже!
-
Вітаю. Поки що дешевше 1% через monobank я особисто не знайшов, може хтось ще щось порадить. Сам був би радий знайти дешевший варіант.
-
Пагадите Она пишет, что на «пару-тройку месяцев отвернулась от чата» То есть до ее ухода у всех было другое мнение? Кажется, я пропустила когда-то что-то интересное 🫠
-
Именно так мы в своем чатике и подумали. И варкрафта тоже нет
-
Most Wanted 🗿
-
Доброго дня) Перездамо контракт з 1 лютого Однокімнатна квартира, що знаходиться в NW (Varsity). Надзвичайно спокійний район з усім необхідним поблизу В будинку безкоштовний басейн і спортивний зал. Дуже світла і тепла квартира 1729 дол/місяць інтернет не входить у вартість
20 Jan 2023, 19:11
242888/371916
about an hour ago