UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дуже дякую😊
-
мені попереднього року прийшла т4 на емейл, я ввів ті всі дані в welthsimple, через 2 тижні прийшов чек на пошту, з ним пішов в банкомат і зарахував гроші з чеку на банківську карту Підозрюю шо був простіший спосіб це все зробити
-
Комп’ютер 250$,стіл монітор мишка і клавіатура в подарунок.Все справне(потрібна лише заміна windows)
-
Як зʼявиться постійна адреса потім зможете змінити у себе в банківському профілі онлайн
-
Але в більшості банках можна получити відразу дебетову картку для входу в свій рахунок
-
Все залежить від банку. Якщо карта кредитна пізніше прийде по пошті, то може і не вийти оформити.
-
32 дюйма 50дол,hdmi кабель у подарунок.
-
У продажу Nissan Murano 3,5 V6 AWD Active status Є remote starter Максимальна комплектація окрім шкіри Без жодних механічних проблем Виконані всі роботи по ходовій частині 233 пробігу 2009 рік 6,200$ 403 - 700 - 1026
-
тем более надо декларировать
-
Добрий день, з лютого будемо здавати будинок, 3 спальні на другому поверсі, внизу зала та кухня, три туалети, дві ванни. Будинок повністю новий, три місяці назад тільки зроблено ремонт, район Belmont Drive
-
Вона товче своїм прутнем твою дупу
-
А ну хто з вас?
-
Неплохо. Я вообще не фанат
-
Кстати, там коллекция бетмена 3 игры всего за 8 баксов продают в ps store
-
Ищите на Booking.com, Airbnb.
-
Челопук, Бэтмен - все одно говно🤷
-
Я не фанат игр по комиксам
-
Я вообще не фанат никакой игры, но играю же 😁
-
Весняне пальто, розмір М. Ціна 20 CAD. Pick up downtown.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка які потрібні документи, щоб влаштувати дитини до школи??? Заздалегідь дякую.
20 Jan 2023, 19:11
Post 243244 of 369111
less than a minute ago