Підкажіть, будь ласка, як співпрацювати з агентствами, щоб це приносило якусь роботу?
Aerotek — ми ще з минулого місяця до них їздимо як до себе додому. То були свята, добре, зрозуміло, потім вони щось переплутали, через що не шукали. Вирішили. Нам провели першу нормальну бесіду не в коридорі на колінці, а з предметною пропозицією. Обіцяли написати. Не написали. Тоді ж просили прислати рекомендації — прислали на минулій неділі, але відповіді немає. Ми приїхали — в вашого менеджера немає часу, вона передзвонить. Коли? Не знаю. Можна зробити апойтмент? Ні, це тільки вона може, напишіть їй. Коли від них чекати роботу та же славнозвісні «знайдуть роботу через два дні» невідомо
З ISC теж не зовсім зрозуміло. Ми приходимо вже котрий день спозаранку, і з нічим їдемо додому. При тому що без роботи в останні дні я дивлюсь й ті, що з відкриття сидять
Про багато інших агентств, які повинні подзвонити, взагалі мовчу.
Вже терміново потрібна робота, за березень нема чим платити, а поки ні онлайн-пошук, ні розносити ногами, ні агентства не допомагають. Якщо у вас є вільні вакансії, прошу написати. Англійська В1. Склади, конвеєри, магазини в пріоритеті, але розглянемо й інші позиції. Досвід в customer service по два роки, чоловік має два роки роботи з документами. Може підіймати до 70 lb. Обидва проводили інвентаризації на невеликих складах. Машини немає. Буду вдячна за будь-яку інформацію.