UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я даже пробовать не буду
-
И новый анчартед выйдет скоро
-
Ну новый человек паук топчик
-
Доброго дня, порекомендуйте будь ласта фірму для підготовки податкової звітності для Канадського ФОП
-
В сортах говна, как говорится, не разбираюсь, хай будет так🤣
-
Можеш, а не маєш. Це працює в дві сторони
-
Я ничего против анчартеда не имею, но я более чем уверен, что ты ошибаешься, и Нотидоги работают над новым ip
-
Плюс я не любитель комиксовых фриков в спандексе
-
Я играл в первый и второй немного. Ну и иногда не нужно пробовать говно, чтобы понять, что это говно🤷
-
Хлопці у вас тут цікава дискусія про оподаткування в Канаді та інших країнах. Так от - в Канаді ви набуваєте податкове резиденство (але не мусите робити податкову декларацію, це ваше право не робити) не залежно від того скільки днів прожили в Канаді, а чи набули достатньо residential ties. В США ситуація інакша - там не залежно в якій країні ви живете, маєте подавати податкову декларацію, якщо ви громадянин Америки або маєте green card. Тому я своїм клієнтам завжди не раджу народжувати в Америці :) І в Нідерландах здається якраз працює правило 183 днів, якщо я не помиляюсь.
-
VD Volodya: 6600 4039818392 Volodymyr Продам GMC ACADIA 2007рік 212 пробіг, 7 пасажирів, 6600 CAD ціна. без ржавчини, надійна машина 3,9l мотор. бензин.
-
Попробуйте randstad