UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можеш, а не маєш. Це працює в дві сторони
-
Я ничего против анчартеда не имею, но я более чем уверен, что ты ошибаешься, и Нотидоги работают над новым ip
-
Плюс я не любитель комиксовых фриков в спандексе
-
Я играл в первый и второй немного. Ну и иногда не нужно пробовать говно, чтобы понять, что это говно🤷
-
Хлопці у вас тут цікава дискусія про оподаткування в Канаді та інших країнах. Так от - в Канаді ви набуваєте податкове резиденство (але не мусите робити податкову декларацію, це ваше право не робити) не залежно від того скільки днів прожили в Канаді, а чи набули достатньо residential ties. В США ситуація інакша - там не залежно в якій країні ви живете, маєте подавати податкову декларацію, якщо ви громадянин Америки або маєте green card. Тому я своїм клієнтам завжди не раджу народжувати в Америці :) І в Нідерландах здається якраз працює правило 183 днів, якщо я не помиляюсь.
-
VD Volodya: 6600 4039818392 Volodymyr Продам GMC ACADIA 2007рік 212 пробіг, 7 пасажирів, 6600 CAD ціна. без ржавчини, надійна машина 3,9l мотор. бензин.
-
Попробуйте randstad
-
Є два випадки self employed опадаткування: 1. Ви створюєте фірму і кожного місяця платити податки з тієси суми, яку отримали на свій business account ( corporate , not retail account) 2. В кінці року ви показуєте свій «self employed contact” і всі кошти які вам надійшли від цієї фірми і вже від всієї суми платите податок Тепер дивіться, якщо ви зараз живете в Канаді, а в кінці березня ви переїздите в Польщу , Голландію і т.д, то чи ви будете платити податки в Канаді в 2025 році за 3 місяці 2024 року ( якщо у вас немає своє фірми, тобто першого варіанту) ? ( не думаю) Хто вас змусить платити податки тут за 3 місяці, які ви тут пропрацювали як self employed? Чи ви будете сидіти в Польші і тут наймете людину, щоб вам допомогла подати декларацію за 3 місяці ? 😁
-
Всем привет! Сдается комната с мебелью в 2 bedroom apartment в районе Downtown Beltline оплата помесячно. Рядом с спортивным центром - MNP community center и станции CTrain Stampede. На кухне есть кофемашина для кофеманов как я. Доступна для заезда с сегодняшнего дня, в идеале мы ( семейная пара ) ищем 1 roommate на пару месяцев - 2/3 месяца, но если будет желание остаться подольше то можем рассмотреть этот вопрос. Utilities и интернет в оплату входит. За подробностями в личку, спасибо.
-
Я думаю, що вони вас не змусять платити, якщо у вас другий варіант, а також якщо гроші приходять не на канадську карточку. Це можна пояснити тим, що ці три місяці ви жили за збережені кошти і т.д Зараз багато фірм, які беруть людей на роботу по self employed контракту, бо вони тоді не відповідальні за податки і т.д ви вирішуєте чи платити їх в Канаді чи в іншій країні де ви проживаєте. Так як написала Ella A, ніхто вас не змусить подавати декларацію. Я коли жив в Польші і також працював по self employed контракту , але багато подорожував, то мені сказали в ужонді взагалі нічого не платити, бо я не був в країні більше ніж 183 дні за рік.
-
Подскажите пожалуйста хочу перевести деньги с td debit карт на Wise какая будет комиссия, и сколько ждать примерно?