UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Як працівник я отримаю форму Т4 від роботодавця. А що з приводу Uber eats ? Як мені показати свій заробіток і витрати? Маю зробити запит на якусь форму ? Чи просто на чесне слово підрахувати ?
-
Вітаю учасників, Може хтось може підказати подібну групу/гілку по пошуку роботи в провінції Онтаріо? Буду дуже вдячна
-
❗️Деталі законопроєкту щодо проходження військової служби, мобілізації та військового обліку. • строкової служби не буде • люди з інвалідністю всіх груп будуть звільнені від військової служби • оновити дані можна буде онлайн, йти в ТЦК не обов'язково • працівники БЕБ, МВС, ДБР, НАБУ та інших державних органів не матимуть відстрочки від призову. 🪓Демократична Сокира🪓
-
Ну что как вас законопроект
-
Привіт.Шуюкаю роботу на кухні,прибирання, догляд за літніми людьми.Англійська слабка але вивчаю.Робота потрібна в Калгарі. Хто може щось підказати чи допомогти ,будьласка напишіть мені .Усім дякую.
-
⚖️ Нова версія закону про мобілізацію🇺🇦 (оновлюється) 🔔 Призовний вік з 25 років, обмеження виїзду за кордон та арешти рахунків ухилянтів: ще трошки про «болюче» для деяких чоловіків Накладення обмежень на ухилянтів через суд: ▪️арешт на банківські рахунки та цінності, які зберігаються в банках ▪️обмеження на виїзд за кордон ▪️обмеження прав на водіння машини Обмеження вводяться на строк виконання призовником вимог ТЦК. 🔔 Повістки тепер приходитимуть також й у електронний кабінет призовника Громадяни у свою чергу зобов'язані: ▪️Реєструвати електронний кабінет призовника—військово-зобов'язаного. ▪️Проходити медичний огляд для визначення придатності до служби згідно з рішенням ВЛК. 🔔 Чоловікам за кордоном: Будь-які консульські дії в закордонних дипломатичних установах для чоловіків від 18 до 60 років, які є призовниками, військовообязанними або резервистами, будуть здійснюватися за умовами наявності у них військово-облікових документів. Виключення – оформлення посвідчення на повернення в Україну, консульські дії щодо дітей, якщо другий батько – іноземець, оформлення спадщини; Оформлення паспорта громадянина України, закордонного паспорта громадянина України буде здійснюватися за умовами наявності військово-облікових документів. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Терміново сдаеться 1 кімнатна квартира в зв'язку з переїздом з 1 березня,в районі Акадія SE,9210 Bonaventure Dr.Квартира:1 спальня,сан.вузол,кухня и столова(зал) з каміном на дровах.Гарне розташування,поряд уся інфраструктура,магазини,автобусна зупинка.,до си трейна 18 хвилин пішки.Оплата 1600$,світло інтернет -окремо.З питаннями писати в приват або телефонувати 587 9697820.
-
Как говорят пуля в лоб, так пуля в лоб
-
Мне вообще пофиг заберут так заберут
-
Ооо да, каеф
-
Терміново здається, з 1 березня, 1-кімнатна квартира. У квартирі є зал з каміном на дровах, посудомийна машина, парковка (на подвір'ї), перед вікном 40 $, підземне паркування 60 $ (якщо цікавить). Район Acadia, 9210 Bonaventure Dr. SE. Задається у зв'язку з переїздом. Оплата 1600 $ + електрика та інтернет. Хороше місце розташування. Поруч торгові центри, автобусні зупинки, пішки 19 хвилин до станцій сitroen Heritage або Southland. Тел.: 825-288-1970