UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Накрутка голосов? Осуждаем. Может, нужно не просить отзыв ставить, а попросить посетить? Вообще, хорошее заведение.
-
🚨 Дівчата чи хлопці, шукаю викладача по зачіскам💈👩🦱👱♀️, умови роботи: кожний понеділок і вівторок, повний день, протягом 6 тижнів. (Контракт)‼️‼️
-
Дівчата чи хлопці, шукаю викладача по зачіскам💈👩🦱👱♀️, умови роботи: кожний понеділок і вівторок, повний день, протягом 6 тижнів. (Контракт)
-
Дівчата чи хлопці, шукаю викладача по зачіскам💈👩🦱👱♀️, умови роботи: кожний понеділок і вівторок, повний день, протягом 6 тижнів. (Контракт)
-
Підкажіть де в Калгарі ви робили біометрію?
-
Ми спочатку писали адресу готелю, як знайшли квартиру - пішли і змінили в реджестрі
-
Непогане питання
-
як звуться?
-
Здається Кімната в окремому будинку в районі пенбрук медоус.ціна 750 .
-
🤷♂️ Людині питання задаю і паралельно це все пишу канадському роботодавцю Написав одне потім інше Братан, ти виставив мене перед роботодавцем негарно Вибач Я не маю наміру спілкуватись Я пропоную роботу для серйозних людей Я не хочу міняти 3 рази одне повідомлення І потім відповідати за людину яку я знайшов Виставляй скріни🤷♂️ Я заблокував так як порахував негарним тоном переписки і не бажанням далі продовжувати Не бачу сенсу Я пропоную людям роботу Може це для вас по приколу така манера писати, мені ні В мене люди просять знайти працівника, а ви себе так ведете…
-
Продам ❗️ Окуляри нові жодного разу не одягала . Не підійшли по розміру. Ціна -5$ Забрати - Sw,glenbrook