UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам 450$ XC29 - 29" Wheel Features: • Hand built 6061 all-aluminum alloy press formed frame is light and responsive • Shimano Altus 21-speed drivetrain for precise and consistent shifting performance • Tektro disc brakes for enhanced stopping and control • Maxxis 73.6 cm x 5.6 cm (29 in. x 2.2 in.) fast-rolling tires devour obstacles and improve trail control • SR Suntour XCE, 73.6 cm (29 in.) front suspension, pre-load, 80 mm travel to handle unpredictable terrain • Alloy double wall rims: lightweight and strong • Stainless-steel spokes: designed to handle the elements • Top components: Shimano drivetrain, Velo saddle and grips, Tektro disc brakes, Maxxis73.6 cm (29 in.) tires, SR Suntour suspension, KMC chain
-
Myfare шакал но выглядит, я этим пользуюсь
-
Я знаю
-
Тут 90% апок та сайтів виглядають🤷♂
-
А проездной на месяц тоже можно в билетомате купить или только в приложении?
-
Підкажіть будь ласка, яка найдешевша карта оператора мобільного звʼязку та обслуговування?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, хочу зробити витяг про несудимість але ДІЯ хоче український номер телефону а в мене його вже давно немає. Чи можно ввести номер родичів або якиїсь рандомний ? І на що це впливає ? Дякую
-
Треба буде підтвердити свою особу, тож не прокатить
-
🌐 Найкращі курси з вивчення іноземних мов в Україні знову відкриті для вас. 🔥Вивчайте легко: англійську, німецьку, французьку, іспанську, італійську, португальську, румунську, данську, норвезьку, шведську, турецьку та чеську мови! ✅ Відтепер індивідуальне та парне навчання. Почніть вивчати мови в Новому році! Пишіть просто зараз до керівника школи іноземних мов ➡️ @Sunshine_in_soul ⬅️ та не втрачайте свій час
-
Яким чином підтвердити ?
-
Через монобанк маете на увазі? В мене там не український номер якщо не помиляюсь
-
BankId наприклад
-
Не тільки, там є різні опції входу. Але навряд без авторизації під укр номером щось вийде 🤷♂
-
Хто здає кімнату з 10 лютого для двох?
-
Хто летить з варшави в лютому?
-
Нет, я из Днепра. Меняю сразу Ф1 на сертификат в городе. Польшу пересекаю 9 февраля, а в Канаде приземляюсь 12. Не встречала просто информацию, что нужен ещё один сертификат и наши местные специалисты молчат(
-
Шукаємо дім, 3 кімнатний. Біля школи. З 1 березня на тривалий термін. Якщо хтось має інформацію, буду вдячна.
-
Может кто знает, есть ли доставка мебели из IKEA?
-
Лечу из Вены в Калгари 02.02.. возьму документы недорого.
-
Якого числа ви летите?
20 Jan 2023, 19:11
243749/375824
3 minutes ago