UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Самі визначити це як? Але хто вкінці приймає рішення по НОКу?
-
Перездам однокімнатну квартиру в Бріджланді, недалеко від церкви Св. Володимира. Доступна вже. 650 Meredith Rd NE. Залишилось 2 місяці контракту (можливе переоформлення) 1700+електрика. Можна з тваринами. Підземна парковка за окрему плату.
-
ні, по суті це ваша задача його визначити, але якщо норм роботодавець, то можете запитати, але частіше роботодавці навіть і гадки не мають, що таке нок)
-
В приложении, точнее, на сайте, в Сити холле на втором этаже, и в отделениях City Transit.
-
Друзі, поділіться будь ласка досвідом купівлі квитків в Калгарі🙏🏻 Скільки коштував ваш квиток і звідки летіли? Які авіалінії краще обрати?
-
Так есть же приложение Turo, любая карта будет работать, большой выбор машин, и дешевле
-
Поки не летіли, лише купили квитки з дружиною на 29 лютого з Вроцлава до Калгарі. З однією пересадкою у Франкфурті і з багажем. Вийшло $1628 за двох Lufthansa. Купували не на пряму, по рекомендації друзів.
-
Привіт, всім! Чи є в когось тести з ПДР з правильними відповідями? Скиньте будь ласка 🙏😊
-
Я думал что так как я никогда не сдавал на права ,мне нужно будет сдать те 108 вопросов на 7 класс,а через пол года автошколы я буду сдавать ещё один тест уже на 5 класс,это не так работает?
-
Для того щоб зайти в дію, треба обрати одну з опцій. Найпростіще - банк. Для банку - треба номер телефону...
-
Дякую що поділилися 🙏🏻
-
Там не для входу потрібен, а просто для контакту
-
до чого тут дзвонити?) якщо для входу треба номер телефону?)
-
Ніхто не буде телефонувати, витяг надається одразу и автоматично
-
Ще раз, номер телефону не для входу.
-
На 5 класс будет драйв тест. И вряд ли через полгода, даже из за автошколы
-
Не знаю на скільки це буде корисно, але після того як вже купили квитки, знайомі радили цей сайт, що найдешевші квитки, кум знайомого купував тут. Але не можу поручитися, якщо ж час можете запитати в тих хто користувався. tripmydream.ua
-
Тоді мало б зайти
-
Людина пише що у неї інший номер телефону для банка, тож це не проблема зайти через банкІд
-
Так, але у людини ніякого укр номеру немає, лише канадський, тому думаю тут лише без витягу відправляти документи
20 Jan 2023, 19:11
243835/375777
2 minutes ago