UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, всім! Чи є в когось тести з ПДР з правильними відповідями? Скиньте будь ласка 🙏😊
-
Я думал что так как я никогда не сдавал на права ,мне нужно будет сдать те 108 вопросов на 7 класс,а через пол года автошколы я буду сдавать ещё один тест уже на 5 класс,это не так работает?
-
Для того щоб зайти в дію, треба обрати одну з опцій. Найпростіще - банк. Для банку - треба номер телефону...
-
Дякую що поділилися 🙏🏻
-
Там не для входу потрібен, а просто для контакту
-
до чого тут дзвонити?) якщо для входу треба номер телефону?)
-
Ніхто не буде телефонувати, витяг надається одразу и автоматично
-
Ще раз, номер телефону не для входу.
-
На 5 класс будет драйв тест. И вряд ли через полгода, даже из за автошколы
-
Не знаю на скільки це буде корисно, але після того як вже купили квитки, знайомі радили цей сайт, що найдешевші квитки, кум знайомого купував тут. Але не можу поручитися, якщо ж час можете запитати в тих хто користувався. tripmydream.ua
-
Тоді мало б зайти
-
Людина пише що у неї інший номер телефону для банка, тож це не проблема зайти через банкІд
-
Так, але у людини ніякого укр номеру немає, лише канадський, тому думаю тут лише без витягу відправляти документи
-
Вчора у мене все вийшло, хоча в мене навіть доступу до того номеру вже немає 🤷🏻♂️
-
Я спробувала ввести інший номер, не той що був у монобанку, то таке видає) хоча до цього правильний номер вводила і все ок було) а канадський номер неможливо ввести
-
Через год на 5 автошкола не ускоряет процесс
-
Або так)
-
Ну так те саме і в мене. У людини колись же був український номер? Хай вводе той на котрий реєструвалась і все буде ок
-
А ще у людини є варіант купити єСім через монобанк наприклад і вже мати український номер 😉
-
Вітаю. Наскільки я зрозуміла з попереднього пошуку, то за законом в 1 бедрум квартирі не можуть проживати дві людини, якщо вони не є парою? Виходить, потрібно обовʼязково шукати двокімнатну?
20 Jan 2023, 19:11
243842/375856
11 minutes ago