UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вчора у мене все вийшло, хоча в мене навіть доступу до того номеру вже немає 🤷🏻♂️
-
Я спробувала ввести інший номер, не той що був у монобанку, то таке видає) хоча до цього правильний номер вводила і все ок було) а канадський номер неможливо ввести
-
Через год на 5 автошкола не ускоряет процесс
-
Або так)
-
Ну так те саме і в мене. У людини колись же був український номер? Хай вводе той на котрий реєструвалась і все буде ок
-
А ще у людини є варіант купити єСім через монобанк наприклад і вже мати український номер 😉
-
Вітаю. Наскільки я зрозуміла з попереднього пошуку, то за законом в 1 бедрум квартирі не можуть проживати дві людини, якщо вони не є парою? Виходить, потрібно обовʼязково шукати двокімнатну?
-
Шукаю кімнату десь в даунтауні з 16лютого/1 березня
-
Скажіть, будь ласка, чи можна вже подавати декларацію. Це наша перша декларація, тобто вона буде в паперовому вигляді. Знаю, що подача онлайн починається з 19 лютого. Чи це строки і для паперових?
-
Навряд что ви знайдете тут Hipp, я не бачила. Тут є Alimentum, Enfamil, (рекомендую), Good Start, Kirkland (від Costco), Neosure, Nutramigen та Similac (непоганi також), Parents Choice. Порадьтеся з вашим педіатром та потрошки переведіть дитину на одну з цих…
-
Google flights
-
Дуже вдячна, подивимось, та на даному етапі збираємо інформацію, надіюсь вийде знайти по адекватній ціні квитки 😌
-
Якщо перша - не значить в паперовому
-
the cheapest straight flights to Calgary are from Rome, Paris and maybe some German cities
-
Дякую
-
Сам кабінету СРА так, але подати ви можете через такі сайти як wealthsimple, turbotax та й інші
-
Багато хто писав, що електронний кабінет створюється після подачі першої декларації в паперовому вигляді.
-
Порекомендуйте будь ласка мобільного оператора / пакет, треба інтернет на перший час, дзвінки робити по Канаді. Нас двоє, чув що є якісь сімейні пакети, що виходять дешевше.
-
Какой бухгалтер?
-
Бухгалтер знає
20 Jan 2023, 19:11
243855/375881
3 minutes ago