UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Эээээ...а, почему человек должен брать диван, если он "пованивает"? Я понимаю, он ему бесплатно достался, но тем не менее...
-
Почитал, да. Я все равно проблем не вижу:-)
-
В смысле про фудбанк? Я раз был, посмотрел на продукты, попробовал, и больше не хожу туда. А что, это проблема?
-
Люди та схаменіться ви вже,чому усюди оце біженці бідні нещасні і починається речі ,меблі перебирають,салони краси шукають то якіж вони біженці. Вже мали усвідомити,що ті хто в Україні жили за останні копійки сюди не приїдуть,бо квиток на літак коштує чи малих грошей,сюди у своїй більшості їдуть українці які мали досить добре життя в Україні і непогані заробітки.Може вже досить поливати брудом співвітчизників,не допомагайте і крапка,оце буде краще ,аніж оці повідомлення які ми усі новоприбулі погані та таке інше.
-
И теперь к вновь приезжающим сразу ассоциация … «не помогайте им …насос украдут» Каждый едет в Канаду с мечтой ..украсть насос…я вам тоже могу много примеров привезти про «культуру» с которой я столкнулся и в начале марта в Украине и в конце лета….очень много.