UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Почитал, да. Я все равно проблем не вижу:-)
-
В смысле про фудбанк? Я раз был, посмотрел на продукты, попробовал, и больше не хожу туда. А что, это проблема?
-
Люди та схаменіться ви вже,чому усюди оце біженці бідні нещасні і починається речі ,меблі перебирають,салони краси шукають то якіж вони біженці. Вже мали усвідомити,що ті хто в Україні жили за останні копійки сюди не приїдуть,бо квиток на літак коштує чи малих грошей,сюди у своїй більшості їдуть українці які мали досить добре життя в Україні і непогані заробітки.Може вже досить поливати брудом співвітчизників,не допомагайте і крапка,оце буде краще ,аніж оці повідомлення які ми усі новоприбулі погані та таке інше.
-
И теперь к вновь приезжающим сразу ассоциация … «не помогайте им …насос украдут» Каждый едет в Канаду с мечтой ..украсть насос…я вам тоже могу много примеров привезти про «культуру» с которой я столкнулся и в начале марта в Украине и в конце лета….очень много.
-
Ну от быдла мы не застрахованы..такого быдла и в Европу наехало..и испортило «климат» об украинцах(типа сдать старую хату под Ужгородом за 2к баксов, жить на пособие в Польше и тебе еще все должны) ..но опять же….есть люди которым реально нужна помощь. Как их определить..конечно вопрос. Но под одну гребенку ровнять всех вновь приезжающих совсем не стоит. Мы же все таки как никак украинцы🇺🇦