UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вона не працює, це сповіщення
-
Інколи дешевше купити онлайн навіть з доставкою. Мої asiks мені вийшли в 65+20, в магазині вони були 150+
-
Добрый день! Никто никогда не летал через Франкфурт -вы будете первая, поздравляю Вас!
-
Вітаю. Чи летів хтось через Франкфурт?
-
Всім привіт!Хто скаже де можна зробити двохсторонню страхівку на авто?
-
и если что: не страхивка, а страхування по-украински правильно говорить. Одни азировы вокруг...
-
Привет! А вы планируете у кого-то из группы купить страховку или кому-то продать страховку? Вас искренне не смущает название топика, правда же?
-
Я збираюсь. Буду другим. Франкфурт-лондон-калгари
-
Підскажіть, чи треба одразу робити страховку, чи можна через пів року? Питаю, бо маю страхування по світу ще до вересня цього року. Від роботодавця в іншій країні. Чи страхування по куает це по бажанню?
-
Я говорю за WestJet! На любому перевізнику попросят ноут вийняти з сумки, навіть якщо то сумка для ноута. Зазвичай такі правила
-
История дня: Джейк Джилленхол сорвал своим поведением съёмки фильма с бюджетом в 30 млн долларов По данным портала World of Reel, речь идёт о проекте Suddenly, который должны были снимать летом 2021 года с участием Ванессы Кирби. Джейк, который выступил продюсером фильма, начал чудить за 8 недель до съёмок, попросив полностью переписать сценарий. Он даже требовал, чтобы машина, на которой его возят, была ни красной, ни белой. Далее у актёра началась паранойя на тему коронавируса, вследствие чего он потребовал от команды спать в машинах, чтобы не занести инфекцию в отель, где он жил. Также у Джилленхола были многочисленные конфликты с режиссёром Тома Бидегеном. Например, первую читку своей роли актёр провёл голосом скунса Пепе ле Пью из мультиков Looney Tunes. Ну и самое забавное, что стоит записать в список великих цитат: во время поиска локаций Джилленхол решил нырнуть в ледяной океан, потому что, по его словам, «когда он видит море, он плавает в море».
-
Це стосується бейсментів, вони мають відповідати конкретним вимогам щоб власник міг його легально здавати. Є реєстр легальних бейсментів де можна перевірити чи зареєстрований той який ви розглядаєте для себе. Щось типу того, краще погугліть офіційні джерела з цього приводу
-
Я буду летіти не з Європи, тому не знаю хто як літає. В мене питання чи користувався хтось платними лаунджами? Ми прилітаємо в термінал 1, а на сайті лаунджі тер 2. І мене цікаве чи є вони в тер 1, і чи варті вони щоб за них платити.