UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам пальто ❗️ EVER NEW Розмір - 34 Одягалось лише раз. Ціна -70$
-
А можно контакт? Або спитати що за банк ?
-
Моргейдж, розмір даунпеймента не знаю, знаю точно що одни 5% клали
-
Я имею ввиду как раз весь рынок чтобы не было куда идти. Срок меньше, рейт выше. Пока нет ПР. И ограничить окно expiry ворк пермита. Там как раз выйдет процент покрывающий все риски. Ну я думаю с точки зрения дающих а не покупающих. Понятно что желающих бы поубавилось и это не выгодно. То і маємо що маємо
-
Бо і так мусиш взяти її с тим first time home buyer initiative
-
Тільки до 19.9% дешевше взяти страховку якщо честно просто
-
Ну а якщо ви в ситуації де знайшли супер діл але вам пару місяців не вистачає щоб до збирати до 20% то що робити? Втратити діл теж не хочеться. Особливо коли знаєш що заробиш більше на ній ніж втратиш на страховку
-
Перездам однокімнатну квартиру в Бріджланді, недалеко від церкви Св. Володимира. Доступна вже. 650 Meredith Rd NE. Залишилось 2 місяці контракту (можливе переоформлення) 1700+електрика. Можна з тваринами. Підземна парковка за окрему плату.
-
постіль я купляла на Шейні це аплікація. меблі в ікеі, wins і маркетплейс(в фейсбуці) якщо купляєте меблі в ікеі там є доставка, якщо купляєте в фейсбуці то можно з продавцем домовитись щоб він привіз за доплату чи попросити когось з українців за плату привезти.( але це може бути не дешево) постіль, посуд та все таке можно ще купити в value village, це типо секонд хенду.
-
Добрий день. Порадьте де перевірити зір . Бажано ще і з Україно чи російсько мовними працівниками. Дякую.
-
можно ще на амазоні купляти, але там прям дешевого нема