UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Прем'єр-міністр Альберти Даніель Сміт оголосила про серію нових політик щодо гендерної ідентичності та трансгендерної молоді. Ці правила вимагають згоди батьків для учнів віком до 15 років на використання їхніх бажаних займенників у школах, обмеження доступу до операцій зі зміни статі та гормональної терапії для тих, хто не досяг 18 років, а також запровадження сповіщення батьків і «згода», коли «гендерна ідентичність, сексуальна орієнтація, або людська сексуальність» будуть викладати в школах. Крім того, уряд Альберти встановив заборону на операції зі зміни статі для осіб віком до 17 років і гормональну терапію для дітей віком до 15 років. Нові правила також накладають обмеження на участь у спорті для спортсменів-трансгендерів. Крім того, неповнолітнім віком до 17 років заборонено робити операції на верхній і нижній статі. З метою зміни або підтвердження статі гормональна терапія дозволена особам віком 16 і 17 років, якщо вони вважаються достатньо зрілими для таких рішень і мають схвалення батьків, лікарів і психологів.
-
Мне лень переводить:-)))
-
Заселення з сьогоднішнього дня! 1 лютого. Downtown. Здам дві кімнати по 850$ кожна. Короткостроковий/середньостроковий договір. У квартирі зі мною живуть два кота. Орендна плата 850$/місяць Застава становить 850$ Інтернет – 30$ на місяць Комунальні послуги близько 60/120$ в холодні місяці У квартирі є: ▫️Посудомийна машина ▪️Пральна/Сушильна машина ▫️Спільна ванна кімната з іншим орендарем. ▪️Трохи сховища в гаражі ▫️Власний задній двір ▪️2 паркомісця ▫️Садовий простір ▪️Продуктовий магазин/АЗС/парки/доріжки поруч ▫️Швидкий доступ до Deerfoot/16ave Якщо вам потрібна ліжко – дайте мені знати, і я постараюся якомога швидше організувати.
-
В со-ор брала
-
Вчора мені сказали що якщо виїхати до омерики та повернутись, мають дати новий на 3 роки. Але це чутки, треба шукати пруфи
-
Пані Ольга здає @Voznaolga
-
Дякую!