UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну, для людей з дітьми - доволі серйозне питання
-
Короче серьезные вопросы, не чета цене аренды и недвижке, наркоманам в центре и низким зарплатам.
-
Ну а эта женщина сильно против этого. ))
-
Заселення з сьогоднішнього дня! 1 лютого. Downtown. Здам дві кімнати по 850$ кожна. Короткостроковий/середньостроковий договір. У квартирі зі мною живуть два кота. Орендна плата 850$/місяць Застава становить 850$ Інтернет – 30$ на місяць Комунальні послуги близько 60/120$ в холодні місяці У квартирі є: ▫️Посудомийна машина ▪️Пральна/Сушильна машина ▫️Спільна ванна кімната з іншим орендарем. ▪️Трохи сховища в гаражі ▫️Власний задній двір ▪️2 паркомісця ▫️Садовий простір ▪️Продуктовий магазин/АЗС/парки/доріжки поруч ▫️Швидкий доступ до Deerfoot/16ave Якщо вам потрібна ліжко – дайте мені знати, і я постараюся якомога швидше організувати.
-
If you mean this COPR, this will appear almost at the end of your application process in application status tracker
-
В со-ор брала
-
oh ok, then you mean eCoPR, electronical confirmation of permanent resident. to get eCoPR, they will send you separate email for different portal, you'll be able to download eCoPR from there, that doc simply means you're already PR in Canada
-
Доброго дня🥰 Я майстер перманентного макіяжу брівок, шукаю місце для роботи у Калгарі Можливо хтось здає/знімає кабінет 🙏🏻
-
Yep, I have this info but I know they should send another letter separately with COPR Did you get your letter shortly after tracker update?
-
in this link, where you initially submitted your pr application
-
Great, thanks for info ☺️
-
А скільки приблизно по дням займає доставка в Калгарі?
-
Вчора мені сказали що якщо виїхати до омерики та повернутись, мають дати новий на 3 роки. Але це чутки, треба шукати пруфи
-
Пані Ольга здає @Voznaolga
-
Дякую!
-
може бути неділю, може довше
-
по різному
-
Дуже хороша стаття піврічної давності про іпотеку без піар. Актуальна на зараз в усьому, крім відсоткової ставки. m.facebook .com/story.php?story_fbid=pfbid02akEXhc42HuVKxmTPXShwj6s62zQ8WXF5JpiCPA86z1suTnYk2ZKSdd5CrGXqk3rSl&id=100002686562262&mibextid=Nif5oz
-
Интересно, на основании чего
-
Дякую )
20 Jan 2023, 19:11
5 minutes ago