UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Yes
-
по рисовке вроде похожа на игру про таблетки счастья
-
смотрела давно
-
игра точно не из новых
-
Хочу розповісти тему: Купівля квитків у Калгарі з ЕС (інші міста Канади не розглядав) 1)Кінець березня вже починають рейси закінчуватись. Або ціна там ой вже як піднімається. 2) найдешевші рейси в Калгарі це з франкфурту (були), з Лондону і Парижу. Лондон міняється місцями з парижем по самим дешевим, залежно від дати. З франкфурту до 10.03 дешевше 1000е вже нема (раніше бачив цінник 255 місяць тому на початку березня дати) 3) якщо треба летіти у 20х числах цього місяця- найдешевше це франкфурт-лондон-калгарі, компаніями люфтганза і аірканада, що дуже добре. 4) виявилось, якщо не здаєте багаж, відлітаєте з того ж терміналу в той же день (на протязі 24г) то віза в Лондоні не потрібна. 5) іноді, добавляючи і віднімаючи 1 валізу на переліт вагою до 23кг, ціна може падати або зростати вдвічи. Перевіряйте це. Бо якщо валіза обійдеться вам в 300е, то я думаю краще нового накупити на 300е, ніж брати ту валізу з якимось хламом, "бо це улюблене і ще не затаскане", є такі любітєлі... Загалом, стандартна ціна на рейс 1 багажа близько від 70е.
-
А я вот наоборот встречал в основном инфу, что дают новый, но с такими же датами:-(
-
сейчас будет очень странный вопрос. ищу игру, когда-то смотрела по ней прохождение. знаю что там есть стелс и какие-то способности. есть локация в доме где какие-то коконы с букашками которые нужно разрушать. помогите найти …
-
Без образ, Але з таким пробігом це теж не його ціна
-
-
вроде она
-
Dishonored?)
-
Цена изменилась 10тыс. Кому интересно пишите в лс.
-
Ну тогда пробегает ещё