UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Отримати в Польщі через посольство 100% можна, але на якій мові ? На польській ?і що воно вам дасть? для карти побуту у Польщі воно точно підійде, а от для канадського ПР не певен. Знаю , що люди діставали з дії цю довідку і робили переклад у ліцензованого перекладача у Канаді з мокрою печаткою і IRCC бракувало таку довідку.
-
Ну тоді недавній кейс з біженства українця в Канаді стане дуже популярною схемою легалізації для багатьох чоловіків.
-
Вам для того щоб дійти до PR як мінімум рік у Канаді прожити і пропрацювати треба, якщо ви не з IT або високопосадовець із кваліфікацією і в тій самій сфері тут знайшли собі роботу. Плюсом англійська мінімум від 6 балів по кожному блоку. Повірте, у вас в Канаді буде вдосталь часу , щоб замовити цю довідку у посольстві України в Канаді яка 100% підійде на PR , і займе у вас все це 2-3 місяці доки отримаєте її.
-
Продам ноут Asus rog strix g513 513h состояние хорошее, никаких проблем нет
-
Напишу в личку
-
Доброго дня! Можливо хтось зможе допомогти в такому питанні…Я навчаюсь в українському університеті, на спеціальності «Журналістика» і мені потрібно пройти тут практику. Можливо хтось знає організації, де є будь-яка прес-служба чи банально їм потрібно писати дописи в соцмережах/на сайті, і я б змогла пройти практику там? Буду дуже вдячна за допомогу!