UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Можливо хтось зможе допомогти в такому питанні…Я навчаюсь в українському університеті, на спеціальності «Журналістика» і мені потрібно пройти тут практику. Можливо хтось знає організації, де є будь-яка прес-служба чи банально їм потрібно писати дописи в соцмережах/на сайті, і я б змогла пройти практику там? Буду дуже вдячна за допомогу!
-
Які докі потрібні потім?
-
Який з?
-
Водійські права: питання, як довго їх чекати при заміні з укр на СА, знаю по пошті прийдуть, але це займе пару днів чи пару тижнів? Або місяців😱. Поділіться в кого як було, дякую (Питання до того, що буду змінювати адреси, що б я розумів на що розраховувати і як домовлятись з володарем адреси де я буду під час заміни. Або навіть через місяць-два поїду в едмонтон з Калгарі жити)
-
Водійські права: питання, як довго їх чекати при заміні з укр на СА, знаю по пошті прийдуть, але це займе пару днів чи пару тижнів? Або місяців😱. Поділіться в кого як було, дякую (Питання до того, що буду змінювати адреси, що б я розумів на що розраховувати і як домовлятись з володарем адреси де я буду під час заміни)
-
Всім привіт. Перездам контракт на квартиру до жовтня. Ціна 1835$ в місяць плюс депозит 1000$. Даун таун, 2 поверх, 1 bedroom. В комплексі є більярд, спортзал, басейн, міні гольф, гриль зона. Підземний паркінг, можна з тваринами ( додаткова плата). Є ліжко, кухонний стіл, посуда. Про ціну за все домовимся. Заїхав і живи. Кому цікаво, пишіть в особисті, більше розповім і покажу
-
До тимчасових потрібно мати загран і на них вже можна їздити
-
Зазвичай пластик приходить за тиждень
-
Добрый день, работает европейская карточка в Канаде, для снятие и оплаты ?
-
5 дней
-
Спасибо