UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Які докі потрібні потім?
-
Який з?
-
Водійські права: питання, як довго їх чекати при заміні з укр на СА, знаю по пошті прийдуть, але це займе пару днів чи пару тижнів? Або місяців😱. Поділіться в кого як було, дякую (Питання до того, що буду змінювати адреси, що б я розумів на що розраховувати і як домовлятись з володарем адреси де я буду під час заміни. Або навіть через місяць-два поїду в едмонтон з Калгарі жити)
-
Водійські права: питання, як довго їх чекати при заміні з укр на СА, знаю по пошті прийдуть, але це займе пару днів чи пару тижнів? Або місяців😱. Поділіться в кого як було, дякую (Питання до того, що буду змінювати адреси, що б я розумів на що розраховувати і як домовлятись з володарем адреси де я буду під час заміни)
-
Всім привіт. Перездам контракт на квартиру до жовтня. Ціна 1835$ в місяць плюс депозит 1000$. Даун таун, 2 поверх, 1 bedroom. В комплексі є більярд, спортзал, басейн, міні гольф, гриль зона. Підземний паркінг, можна з тваринами ( додаткова плата). Є ліжко, кухонний стіл, посуда. Про ціну за все домовимся. Заїхав і живи. Кому цікаво, пишіть в особисті, більше розповім і покажу
-
До тимчасових потрібно мати загран і на них вже можна їздити
-
Зазвичай пластик приходить за тиждень
-
Добрый день, работает европейская карточка в Канаде, для снятие и оплаты ?
-
5 дней
-
Спасибо
-
Вітаю! Мене звати Вікторія. Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням німецької, або/та англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі 📚Перший, повноцінний, урок безкоштовно! Для запису пишіть @Viktoria_Nova_school🌟
-
Заселення з сьогоднішнього дня! Downtown. Здам дві кімнати по 850$ кожна. Короткостроковий/середньостроковий договір. У квартирі зі мною живуть два кота. Орендна плата 850$/місяць Застава становить 850$ Інтернет – 30$ на місяць Комунальні послуги близько 60/120$ в холодні місяці У квартирі є: ▫️Посудомийна машина ▪️Пральна/Сушильна машина ▫️Спільна ванна кімната з іншим орендарем. ▪️Трохи сховища в гаражі ▫️Власний задній двір ▪️2 паркомісця ▫️Садовий простір ▪️Продуктовий магазин/АЗС/парки/доріжки поруч ▫️Швидкий доступ до Deerfoot/16ave Якщо вам потрібнe ліжко – дайте мені знати, і я спробую якомога швидше організувати.
-
Скільки за підсвітку окремо?
-
В Торонто потрібно буде отримати ворк перміт, забрати багаж і самому здати на свій рейс до Калгарі.Якось так.