UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зазвичай пластик приходить за тиждень
-
Добрый день, работает европейская карточка в Канаде, для снятие и оплаты ?
-
5 дней
-
Спасибо
-
Вітаю! Мене звати Вікторія. Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням німецької, або/та англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі 📚Перший, повноцінний, урок безкоштовно! Для запису пишіть @Viktoria_Nova_school🌟
-
Заселення з сьогоднішнього дня! Downtown. Здам дві кімнати по 850$ кожна. Короткостроковий/середньостроковий договір. У квартирі зі мною живуть два кота. Орендна плата 850$/місяць Застава становить 850$ Інтернет – 30$ на місяць Комунальні послуги близько 60/120$ в холодні місяці У квартирі є: ▫️Посудомийна машина ▪️Пральна/Сушильна машина ▫️Спільна ванна кімната з іншим орендарем. ▪️Трохи сховища в гаражі ▫️Власний задній двір ▪️2 паркомісця ▫️Садовий простір ▪️Продуктовий магазин/АЗС/парки/доріжки поруч ▫️Швидкий доступ до Deerfoot/16ave Якщо вам потрібнe ліжко – дайте мені знати, і я спробую якомога швидше організувати.
-
Скільки за підсвітку окремо?
-
В Торонто потрібно буде отримати ворк перміт, забрати багаж і самому здати на свій рейс до Калгарі.Якось так.
-
Для отримання довідки про відсутність судимостей в Україні потрібно зробити наступне: Роздрукувати та заповнити анкету (анкета додається). o Анкета заповнюється двома мовами українською та англійською Зробити кольорову копію першої сторінки українського закордонного паспорту Замовити витяг про відсутність судимостей (Витяг) через сайт МВС або додаток Дія o Лінк до сайту МВС: vytiah.mvs.gov.ua/app/landing Відвідати найближче відділення Canada Post і придбати наступне: o Money Order на суму 40 дол. на кожну особу якій потрібно отримати довідку про несудимість. Вказати отримувачем платежу Consulate General of Ukraine. o Купити 2 конверти Xpress Post o Сфотографувати номер відстеження кожного конверту o Підписати один конверт для зворотної доставки з Вашою адресою Вкласти в один конверт наступне: o Інший конверт для зворотної доставки o Заповнену анкету o Витяг із Дії або сайту МВС o Money Order o Копію основної сторінки паспорту Відправити все на адресу o Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9
-
Всім привіт. Куплю чемодан на колесах. Пропозтції в приват)
-
Канадцы уехали и ищут новый дом для шикарного Лабрадора 1,5 года. На передержке у меня, оставить не могу из-за раннего графика работы, банально не хватает времени. Парень с мед книжкой, любвиобильный, туалет терпит по 12 часов, очень крепкий и ухоженный
-
Кто хочет компаньона - пишите в личку
-
Данная компания ищет специалиста. Что на работа - не в курсе. Фото сделано с автобуса. Находится рядом недалеко от станции Westbrook (C-Train blue line).
-
Привіт! Чи можливо відкрити карту debit CIBC з українським номером? Чи це неможливо?