UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Может кто нибудь делал транзит визу британскую. Если лететь в Канаду через Лондон
-
Доброго вечора всім! Підкажіть які документи краще перекласти на англійську в Україні і завірити ? Щоб цього не робити потім в Канаді?
-
Да, будет пересадка в другой аэропорт и багаж 20 кг
-
Вітаю!) Який найлегший та найменш затратний по розміру комісії спосіб перенесення коштів з укр карти на канадську карту/канадські долари?)
-
Доброго дня Порадьте будь ласка еміграційного консультанта( бажано в Калгарі) Дякую
-
А нада? У вас багаж 20кг будет? Или семена аеропорта? Читайте по поиску инфи куча
-
Всем привет! Получил травму на работе,упал с высоты. Обратился к доктору,он сделал репорт в WCB,начальник не сильно горит желанием это делать и откладывает. Это случилось вчера,знаю что есть 3 дня для репорта в WCB,так как завтра суббота боюсь что в пн репорт от босса будет уже поздно (возможно он этого и хочет) Кто сталкивался с такими ситуациями,что в этом случае делать? Буду очень благодарен за любой ответ,либо если кто-то напишет в личку.
-
Всем привет! Получил травму на работе,упал с высоты. Обратился к доктору,он сделал репорт в WCB,начальник не сильно горит желанием это делать и откладывает. Это случилось вчера,знаю что есть 3 дня для репорта в WCB,так как завтра суббота боюсь что в пн репорт от босса будет уже поздно (возможно он этого и хочет) Кто сталкивался с такими ситуациями,что в этом случае делать? Буду очень благодарен за любой ответ,либо если кто-то напишет в личку.
-
Вітаю! Моя двоюрідна сестра і я приїздимо у Калгарі на початку березня та шукаємо кімнату на двох, або бейсмент. Ми дві молоді, охайні, відповідальні та дружелюбні дівчини. Без тварин. Без дітей. Цікавлять райони SE, SW, NW. Є можливість оплатити одразу 3 місяці проживання після перегляду. Бюджет до 1000$ Наперед дякуємо за відгук! :)
-
Компанія з ринку Oil & gas в Калгарі шукає Full Stack PHP/JS developer. Вимоги: * advanced php level * react/vue as benefit * SaaS experience * MySQL / MSSQL Посилання на резюме з uujobs.ca в лічку @am0nshi PS. Підходить під PR