UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Лучше проходить и удалять, а то и 10TB не хватит.
-
Мама моєї подруги хоче прилетіти
-
Може хтось летить у березні?
-
Доброго дня, таке питання
-
Доброго дня шукаю роботу або підробіток , візьмусь за все. Напишіть будь-ласка якщо у когось шукають працівника , на перед велике дякую!
-
Доброго дня. А підкажіть будьласка, у мальборо клінік проходжу медкомісію, заплатив за це 100$. Знаю що за блад тест треба заплатити 50. А за рентген грудної клітини, ще окремо платити прийдеться? Чи по направленню зроблять безкоштовно?
-
До будете податковій казати за приватні перекази?
-
Ибо ограничение банком по етрансферу
-
По 3к в день правда. Но я 2 карты делал.
-
Официальный ты вывод не сделаешь то есть бинанс тебе не выплатит. P2P - people to people. Ты на бинансе продаешь канадцу ЮСДТ а он тебе кидает валюту. Но там все застраховано, я так лично заводил 40к долларов.
-
В Канаді бінанс не працює, хіба ні?
-
P2P Binance UAH >> USDT. USDT >> CAD. Две операции. Вывод 15м - 1ч лимит зависит от банка Второй вариант (проще но не считал что выгодней) Wise. Закидываешь UAH на баланс и делаешь вывод себе же на CAD. Вывод 3 дня.
-
уже нашел спасибо 🙏
-
Ничего не говорить) я уже указывал свой доход за прошлый год. Данные деньги привезенные не облагаются налогом (если налоги уплачены + вы куает государство имеет понятие что ты приедешь не со 100$)
-
Можно. 2 клиники - в Киеве и во Львове. 9т грн
-
То й що? У них є 5 років на перевірку ваших даних. Потім прийде рахунок на 30% від суми та штраф, і трішки офігеєте
-
Дуже дякую)
-
Мають безкоштовно
-
www.alberta.ca/report-mine-or-mine-site-incidents
-
В Канаді до 30к доларів в місяць не потрібно оподатковувати?
20 Jan 2023, 19:11
244875/371938
14 minutes ago