UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Скажіть, будь ласка, чи купляв хтось айфон тут для родичів з України? Чи буде працювати він в Україні чи він залочений? Де краще купити? Буду вдячна за відповідь в особисті
-
Якщо вже когось знайшли - поділіться контактами,будь-ласка
-
Вітаємо на землі гендерної рівної нерівності і дорогого житла
-
Буває
-
«GOLD STAR FILM» • INTERNATIONAL CINEMA PRODUCTION 🌍 • POST PRODUCTION🎬 • SCRIPT📝wrote on 3 Feb 2024, 02:17 last edited byЯ тільки вчора прибув в Канаду 🇨🇦
-
Героям слава, будь здоров, козаче
-
Десь на 19:00 думаю в Last Best Brewery заскочити на пару пінних напоїв з друзяками, а потма на Гульбу пендюрити
-
Я в соседнем доме буду на 19:00
-
Потрібно переробити
-
Круто А нащо це в алкогольному топіку?)
-
«GOLD STAR FILM» • INTERNATIONAL CINEMA PRODUCTION 🌍 • POST PRODUCTION🎬 • SCRIPT📝wrote on 3 Feb 2024, 02:19 last edited byОсь моє скромне резюме по професії оператор та фотохудожник, посилання й контакти всі коікабельні 🎬
-
Понятие "залоченный" тут не работает)
-
Это конечно хорошо👍 Но попробуйте Ванкувер. Там кино и телеиндустрия больше развиты гораздо
-
Доброго вечора! Перездам однокімнатну квартиру (Sunalta station) недалеко від Downtown. Доступна з березня. Залишилось 1 місяць контракту. 1500+електрика. Можливо з мінімальної меблі. Deposit 1000$ Подробиці в особисті.
-
В любом случае, Вы законно имеете право попросить разлочить и Вам не могут отказать
-
У меня пришел залоченый, но по гарячей линии, его сразу разлочили, кому-то приходят сразу разлоченые
-
А как её найти ?
-
Навіщо?
-
Раз в 3000 лет. Следующий раз будет в 5023 году 😅
-
Спасибо всем за обсуждение про фулл или парт тайм. Но у меня сейчас появилась надежда ! (надо проконсультироваться с консультантом , и надо узнать, что именно мне могут написать работодатели... фулл или парт или "ничего")
20 Jan 2023, 19:11
244968/371984
15 minutes ago