UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вам не рахунок, а llc/ltd тут треба
-
Хочу продажі запускати на амазон Канада
-
Правило 34?
-
Свідотство про народження/шлюб/розлучення/смерть. Може знадобитись, коли матимете справу з держ органами (субсидії, виплати, іміграція). Медичні документи (якщо у вас є щось важливе; але це можна не завіряти, самому перекласти).
-
Добрый вечер, планируем переезд в Калгари. Подскажите пожалуйста хорошие районы с детьми и квартиры так же
-
Привет всем. Хотел бы в воскресенье съездить вот на это озеро. Утром рано выехать и вечером приехать. Может кто-то захочет тоже посмотреть на это чудо!!! Пишите
-
Доброго ранку усім! Моя сестра з дитиною хоче прилетіли в лютому до мене в Калгарі. Вона ніколи не літала літаком. Плануємо 17 лютого Варшава - Франкфурт - Калгарі Air Canada купувати квитки. Може ще хтось летить цього дня цим маршрутом і склали компанію, бо сестра не знає англійської і це її перший політ літаком. Напишіть мені в приватні будь ласка. Можемо глянути інші дати.
-
Доброго ранку усім! Моя сестра з дитиною хоче прилетіли в лютому до мене в Калгарі. Вона ніколи не літала літаком. Плануємо 17 лютого Варшава - Франкфурт - Калгарі Air Canada купувати квитки. Може ще хтось летить цього дня цим маршрутом і склали компанію, бо сестра не знає англійської і це її перший політ літаком. Напишіть мені в приватні будь ласка. Можемо глянути інші дати.
-
@ellataxes