UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго ранку усім! Моя сестра з дитиною хоче прилетіли в лютому до мене в Калгарі. Вона ніколи не літала літаком. Плануємо 17 лютого Варшава - Франкфурт - Калгарі Air Canada купувати квитки. Може ще хтось летить цього дня цим маршрутом і склали компанію, бо сестра не знає англійської і це її перший політ літаком. Напишіть мені в приватні будь ласка. Можемо глянути інші дати.
-
Доброго ранку усім! Моя сестра з дитиною хоче прилетіли в лютому до мене в Калгарі. Вона ніколи не літала літаком. Плануємо 17 лютого Варшава - Франкфурт - Калгарі Air Canada купувати квитки. Може ще хтось летить цього дня цим маршрутом і склали компанію, бо сестра не знає англійської і це її перший політ літаком. Напишіть мені в приватні будь ласка. Можемо глянути інші дати.
-
@ellataxes
-
Даже в Доллораме.
-
У Європейському є суха риба, якось брала воблу, якось тарань, але… вона всеодно трошки ржава, хоч на вид і нічо!
-
Ні, не окей! Термінал один! Тоді віза не треба.
-
Ви можете заповнити її онлайн ось у цьому додатку на телефон ще до прильоту, якщо не помиляюсь максимум за 72 години.
-
Всім привіт, хтось проходив курси від the immigrant education society? Чи допомогли вони при працевлаштуванні- ті скіли та досвід, що вони надають, чи це просто трата часу та грошей? Буду вдячна за відповідь
-
Маєте спочатку зареєструватися як підприємець тут. Тільки після того зможете відкрити business account у банку
-
Всем привет, Есть ли в группе кто-то кто прилетел в Канаду по CUAET с гражданской женой/мужем (без официального брака и без детей) и она/он не граждане Украины. Были ли проблемы на границе и при получении work permit?
-
Можливо хтось буде організовувати вечірку і т.д., й буде потрібен фотограф чи оператор, але щиро вдячний всім за рекоменлації 🫡🇺🇦🎬
-
Коли пiар вже будут роздаваты?