UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
интерусуют мои голые фоточки ,видео ,платно ?
-
Підскажіть будь-ласка чи є якісь заборони на ввезення ліків, таких як кетанов та немесіл та ліки в ендокринології? Чи дозволяється брати антибіотики? Заздалегідь вдячна за відповідь!
-
Ну так у услуг есть цена же, ты же не волонтер))или бесплатно работаешь?)
-
Можливо хто летів через Монреаль та знає, там в аеропорту SIN роблять як в аеропорту Торонто?
-
А якщо зробити Канадський CIN на Естонську компанію. Тоді в такому випадку мені відкриють банківський Канадський рахунок. Все вірно?
-
Кто покупали билеты в компании LOT?, купил 2 билета сразу, для себя и девушки, получилось так что девушка не летит, можно переоформить билет на другого человека или продать один? Могу я один полететь ?
-
Дякую Тепер зрозумів
-
Добрий день) підкажіть, я буду з дитиною 11 років летіти, треба мені у нотаріуса взяти дозвіл від батька?
-
Ага, дякую. Це батькам хочу квитки взяти, але нам треба до Торонто. А через Лондон наче «оминаю» квитки… вони тільки з ручною поклажею. Щоб не було, що не посадять на літак далі.
-
Наталі, добрий день. Ви в Калгарі чи в Торонто летите?
-
Мені прямий за адекватною ціною не попадаються… тільки від 3000 $. Але ще шукаю. Вони давно не літали, то переживають, щоб розібратись.
-
Підкажіть будь ласка, як можливо використовувати пристрій з укр розеткою ? Треба якийсь додатковий пристрій купити ? Дякую