UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день) підкажіть, я буду з дитиною 11 років летіти, треба мені у нотаріуса взяти дозвіл від батька?
-
До Торонто є прямий з Варшави
-
Посадять
-
Ага, дякую. Це батькам хочу квитки взяти, але нам треба до Торонто. А через Лондон наче «оминаю» квитки… вони тільки з ручною поклажею. Щоб не було, що не посадять на літак далі.
-
Калгарі
-
Наталі, добрий день. Ви в Калгарі чи в Торонто летите?
-
Мені прямий за адекватною ціною не попадаються… тільки від 3000 $. Але ще шукаю. Вони давно не літали, то переживають, щоб розібратись.
-
Підкажіть будь ласка, як можливо використовувати пристрій з укр розеткою ? Треба якийсь додатковий пристрій купити ? Дякую
-
Перехідник, залежно який пристрій
-
Зрозуміла, дякую)
-
люди пралки, холодильники везуть з собою а ви мультиварку не радите везти)
-
Є групи Торонто на фейсбуці, пишіть туди краще . Бо ці групи це Калгарі
-
Дякую
-
обріж вилку та оголені проводи втикни у розетку
-
Таке везти ну не дуже, у вас вона може бути розрахована тільки на 220. А в канаді 110, можете собі в перший день купити або в магазині , або на маркетплейсі
-
Мультіварка )
-
Вітаю Підкажіть будь ласка, чи є якийсь метод зміни країни перебування в телефоні (андроїд) без додавання карти оплати?
-
жду когда крышки на ps5 slim появятся чтоб отсоединить этот херов дисковод, без него PS на много красивей выглядит
-
я вот купил дисковую и понял что от него никакого понту нет, один фиг игра что цифровая что дисковая устанавливается в память PS так что переплата в 100$ за дисковую это тумач
-
ну эт не мой вариант, я не могу постоянно играть только в одно что то, по этому у меня могут быть сразу 5-10 игр для прохождения 😁
20 Jan 2023, 19:11
245061/374616
3 minutes ago