UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут дитячі травми не лікують, раджу вам звернутися до спеціаліста.
-
Тут група куплю-продам, а не про домисли. Мені поїбати на вашу бессмислєнну кар'єру і безтолкову жизь
-
Шановна, тут об'яви публікують, а не погрожують комусь, чи намагаються виїхати за їх рахунок. В особисті, будь ласка.
-
А українські без екзамену обмінюють? Скільки років дійсні канадські права? Мені шкода українські віддавати
-
Наскільки мені відомо то з продуктами допомагають лише 2 організації : це Фуд банк і церква святого Володимира
-
Українські обмінюють без екзамену, видають канадські на 3 роки
-
Скажіть прямо: Ми з села, все життя мріяли про то відро, купили, а воно реально відро😅 з розхідом в 20 літрів і динамікою ніякою.. тепер тре комусь напарити, бо в лізинг, чи кредит взяли адекватну машину😂
-
Ви можете поцікавитися по конкретному учбовому закладі на офіційних сайтах. Деякі учбові заклади надали прайс українським студентам як для громадян Канади а не як для іноземних студентів. В фейсбук проводить вебінари стосовно освіти в Канаді Iryna Kobets
-
Всьо понятно. Тре завершувати. Файної ночі..
-
Дякую велике )
-
Добрый вечер всем. Хотим с семьей переехать в Калгари. Есть один вопрос по поводу получения PR. Как с этим в Калгари? Какие документы нужны? Может быть есть у кого-то сайт, где можно найти ответ на этот вопрос. Спасибо всем, кто ответит