UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую велике )
-
Добрый вечер всем. Хотим с семьей переехать в Калгари. Есть один вопрос по поводу получения PR. Как с этим в Калгари? Какие документы нужны? Может быть есть у кого-то сайт, где можно найти ответ на этот вопрос. Спасибо всем, кто ответит
-
Ford Escape 2012 2.5 330 000 км Активний статус. Все в ідеальному стані. Без іржі! Сидіння з електроприводом. Bluetooth. Електропідйомники. Тонування вікон. Тонування задніх ліхтарів. Все обслуговується у Cam Clark Ford (у мене є всі документи). 5500$
-
Спасибо
-
и работа там на минималку, это надо понимать
-
Идите в конкретный Волмарт и требуйте менеджера на Кастомер Сервис. Примерно с 5-6 попытки менеджер-таки захочет с вами поговорить и возможно возьмет на работу. Другого способа конкретно в Волмарт устроиться - нет
-
Всем привет. Мой муж ищет работу на нефтяных месторождениях. Может кто-то подскажет информацию. Спасибо всем
-
В Ютубе найдите Леху, у его куча видосов про это
-
Доброго дня, питання до чоловіків, які виїжджали з України протягом останнього часу скажіть будь ласка в кого була вклеєна віза в паспорт, чи не було ніяких зайвих питань на кордоні, при виїзді з України? Тільки прошу відповісти тих, хто справді їхав і може поділитись досвідом, але не тих хто десь чув, або побачив у Тік Тоці. Можна в особисті.
-
І за цього і питаю, тому що є підстави для виїзду, але десь бачив інформацію, що люди навмисно роблять 2-й паспорт «чистий», і по ньому виїжджаєш, але наскільки мені відомо, якщо ти робиш 2-й паспорт, то 1-й анулюється, і відповідно віза яка вклеєна в 1-му також буде анульована.
-
Дуже радий, що ви вже давно живете в Канаді, і забули що в нашій країні все робиться не по закону, і відкрию таємницю, що навіть багатодітних зараз не можуть виїжджати вільно, і ті самі «інваліди» тому що прикордонники на ходу придумають якісь причини.
-
и если что, то я недавно выезжал из Украины для переезда в Канаду, так что под критерии ответа на ваш вопрос я подхожу))
-
Добрый день! Ну конечно были, ведь виза в Канаду - это единственная преграда для выезда из Украины. Если бы не виза в Канаду - выезжать было бы гораздо проще! а если серьезно: вы понимаете суть вопроса, который вы задали? ну очевидно же, что если человек ОФИЦИАЛЬНО выезжает через границу, то у него на это есть основания. Либо купленный белый билет, либо настоящий, либо разный сорт инвалидности и тд. Соответственно, у него либо есть возможность пересечь границу, либо нет. Причем тут виза в Канаду?
-
В Україні можна мати 2 паспорти , робив так само новий , обидва дійсні
-
Добро дня. Сімейна пара шукає квартиру з 1 березня. Можливо хто перездає свій контракт?🙏
-
Спільнота питання. Є Польський ФОП, є контракт з Укр компанією. Все зараз ок, але якщо перетнути кордон Польщі то «протухне» песель_укр, а це наче і фоп «протухне». І тут декілька питань 1 як працювати з Україною в Канаді? Наче чув що ворк перміт не дає право працювати з зовнішніми контрагентами, виключно є право в середині Канади. Чи вірно це? 2 Чи хтось є податковим резидентом іншої країни (не України) ? Як це працю? Розумію що треба писати запит до податкової, я це зроблю обовʼязково, але може в когось є вже робочій кейс. Як рішення залишити укр ФОП мейксенс але це останній крок буде якщо не буде іншої можливості, є бажання саме польський залишити, бо є купа до цього причин. Або якщо є можливість в Канаді відкрити фоп/тов то це взагалі найкраще рішення.
-
По закону, можуть зробити 2-й паспорт, тільки якщо в 1-му залишився малий строк, а в мене 1-й зроблений 2 місяці тому.