UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Покривало «English Home” нове, товсте, дуже тепле, розмір 200x220. Купувалося в Україні, виробництво Турція, взагалі не користувалися. Вартість 30$. Забирати у Downtown.
-
дякую вам, прислухаюсь!
-
Фен-стайлер, практично новий, був у користуванні пару разів. Вартість 30$. Забирати у Downtown.
-
Те ж саме
-
Підковдра нова, розмір 220x230, застібка на ґудзиках. Купувалася в Україні, не користувалися. Вартість 15$ Забирати у Downtown
-
Lazer Hair Removal Лазер для видалення небажаного волосся. Новий (1 раз тільки тестували). Вартість 40$. Забирати у Downtown.
-
Оу, цей лайфхак вже був використаний. Відіслали чекати на дзвінок. І усе.....
-
Всем добрый день Планирую заниматься эвалюацией диплома и столкнулась с вопросом насчет апостиля диплома. Подскажите, пожалуйста, апостиль обязательно?
-
Є, вишче за посиланням
-
я хочу зателефонувати наперед, але контактів немає
-
Якщо все буде зайнято, не дадуть
-
Коли ми прилетіли було багато сімей з дітьми, нам таксі до платного мотелю оплатили і це було дорого, бо в останній момент. Я би на безкоштовне житло не розраховувала, це від вдачі залежить. Треба мати на увазі варіант Б.
-
чи є в Калгарі зараз достатньо роботи, я вільно спілкуюся англійською та не лінивий хлопець. на сайтах оголошень бачу дуже багато вакансій але але?
-
знайшов, дякую!
-
Робота є, але також від вдачі залежить. Якщо мова є, великих проблем бути не повинно.
-
Если есть права, высшее образование и опыт работы с клиентами - пиши в лс
-
И драка почти была) прям как дома
-
были какие-то вопросы к парням с индии у наших украинцев) охрана распихивала особо напористых, не знаю что конкретно произошло
-
Розказуй)
-
Вечір добрий, можливо хтось їде завтра до Едмонтону потрібне одне місце.
20 Jan 2023, 19:11
245662/372750
12 minutes ago