UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сразу. Это кредитку почтой высылают
-
Париж,Амстердам,Франкфурт . Найдешевші мабуть з Парижа
-
Всім привіт ✨підскажіть будь ласка гарного Бухгалтера, щоб допоміг з декларацією. напишить мені у пріват повідомлення дякую 🫶
-
Амстердам
-
Доброго дня кто знає з яких міст Європи ще є прямі рейси до Калгарі ?
-
С Рима ещё
-
Вітаю, спільното. Шукаємо житло. Ми - мама і син 16 років, прилітаємо в Калгарі з України 26 лютого. Можливо, бейсмент. Розглянемо також варіанти спільної аренди.
-
там воно не дасть вказати канадський, тому старий український
-
укр
-
Отлично. Спасибо. При запросе в Дию - указать свой канадский номер, или украинский (я не на роуминге...)
-
t.me/uu_calgary/49460/310357
-
If you're feeling frustrated and not getting the help you need from banks for a mortgage pre-approval, please know that I'm here to assist you. My services are completely free and I'd be happy to help you in any way I can.
-
Кто знает как перевести USD с карты монобанка на карту Wise? Желательно пошагово😊
-
З дії за 2 хвилини робите Витяг, і потім його відправляєте у консульство з іншими документами.
-
Скажите, пожалуйста, куда лучше отправить запрос на справку о несудимости? В консульство или в Дию? На сайте консульства написано, что чтобы ускорить, можно самому отправить в Дию запрос, а уже потом готовый ответ из Дии отправить в консульство . Куда надёжнее отправить запрос?
-
Ясно. Спасибо!
-
Ой. Ещё вопрос: мета запиту: 1. За місцем вимоги... 2. Надання в установу іноземних держав. 3. Оформлення набуття громадянства. Что указать? (мы для PR, конечно, делаем)
-
Спасибо огромное... Отправляем...
-
There are many happy stories about my mortgage services. You can read my clients' reviews on Google.
-
Mercedes Ml 350 2003 4099$ Km:237xxx Особисто моя, обслужена машина Було поміняно, підсилювач тормозу, масла фільтра, ремінь грм та всі ролики На повному ходу, без помилок чека тощо Продаю бо купив нову
20 Jan 2023, 19:11
245894/377342
5 minutes ago