UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка, чому я не можу у RBC аплікації, зробити трансфер з кредитної картки до дебітової? Видає якусь помилку
-
всім привіт збираюся на початку березня в калгарі з торонто, ПОТРІБНО АВТО В ОРЕНДУ на 3дня, та хто може порекомендувати недорогий готель. дякую
-
Вільна кімната в приватному будинку. Зі своїм санвузлом😉 В будинку проживаю я з родиною(чоловік та два сина 11 і 9 років) Розташування SE, 10 хв від сітрейну, 3 хв від зупинки автобуса в Даунтаун. Великий бекярд, вільне місце для паркування авто. Магазини, кафе, школа, садочок, сервіси поряд. Шукаємо одну людину, або родину (максимум для 2 осіб) ціна 750$. Доступно з 1 березня maps.app.goo.gl/TPZ6yAr9dhUxhbio9
-
Приложение Turo, брала там машину один раз
-
Сдам просторную комнату с мебелью для одного человека. Коммуналка и интернет влючены в стоимость. Хорошая транспортная развязка, рядом ситрейн и автобусы. До Волмарта 10 минут пешком. Цена 800$ + депозит.
-
16 лютого лечу
-
Я буду летіти з багажем. Люди писали шо пускають спокійно
-
Підкажіть будь ласка, чому я не можу у RBC аплікації, зробити трансфер з кредитної картки до дебітової? Видає якусь помилку, що типо зараз не можна
-
Продаю авто Lexus rx 350 2008 року, пробіг 241000, актів статус, карфакс, 2 комплекта резини, Ціна 8700 CAD.
-
Есть кто-нибудь, кто летел из Стамбула. Есть там какие нибудь нюансы, особенности, сложности? Спасибо...
-
Стул ще є?
-
🌐 Найкращі курси з вивчення іноземних мов в Україні знову відкриті для вас. 🔥Вивчайте легко: англійську, німецьку, французьку, іспанську, італійську, португальську, румунську, данську, норвезьку, шведську, турецьку та чеську мови! ✅ Відтепер індивідуальне та парне навчання. Почніть вивчати мови в Новому році! Пишіть просто зараз до керівника школи іноземних мов ➡️ @Sunshine_in_soul ⬅️ та не втрачайте свій час...
-
Никаких проблем, в новом большом аэропорту все четко и понятно , много указателей
-
22 березня лечу
-
А якщо буде більше? Наприклад 26-28-32?
-
Лучше не возвращаться в ЕС
-
Добрый день. Подскажите. Может кто-то как делал. Хочу прилететь. Получит OWP , выплату, оформить страховку , sin , потусить 2 недели в отеле и вернутся в ЕС. Затем через пол года вернутся и устраиваться на работу. Поделитесь своим мнением.
-
Розкажіть як виглядає чекін в аеропорту Парижа. Це стійка з людиною, чи автомат де потрібно самому робить чекін. Маю валізи більші за 23 кг, тому хочу знати що потрібно робити, чи доплачувати чи щось ще
-
Доброго дня всім, плануємо прилетіти до Калгарі 15.03. Шукаємо квартиру для 2х людей з 15.03 чи вже з 01.04. В районі Beltline. Може ктось планує щось перздати пишіть у приватні будемо вдячні.
-
І номер мобільного?
20 Jan 2023, 19:11
246099/372217
12 minutes ago