UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привeтствyю всeх yчаcтников чaта) Трeбyются люди нa yдaленный зара6оток в TESTNЕT(СrupTo) Пo yслoвиям, обгoвapиваются в индивидyaльном пoрядкe, минимyм от 300$ в день. Грaфик плaвaющий, в сpeднем 3-4 чacа в сyтки. Oт 18 лет Нaпиши мнe +
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, хтось летів вже з зробленим мед оглядом саме з України ? Як пройшло зарахування? Чи взагалі він зараховується. Той момент, що є лише 2 клініки підтверджені в Укр враховую. За скільки днів перед вильотом краще зробити?
-
Привет! Кто-то покупал билеты на esky? Были ли какие-то проблемы? Отпишите в лс.
-
Доброго дня всім! Може тут хтось підкаже по питанням. 1 - Якщо приїхавши до Канади, отримавши СІН та грошову допомогу, в тому ж році переїхати до США, як це впливає зі сторони канадської податкової, які є зобов'язання? Щоб не було потім проблем, якщо повернусь до Канади через деякий час. 2 - Якщо працювати в Канаді на роботодавця з ЄС, то чи треба з цієї заробітньої плати платити податки в Канаді, якщо податки сплачені в ЕС?
-
Ярослав МУДР Воронцов 🔹 @VedaDom 🔹 #ЯМудр 🔹 #ЯрославМУДР 🔹 🔸 YaMudr - Yaroslav Mudr Vorontsov 🔸 #YaMudr 🔸 #Yamudra 🔸wrote on 6 Feb 2024, 11:05 last edited byПочему не возвращаться в ес? Скажите, пожалуйста? )
-
Ярослав МУДР Воронцов 🔹 @VedaDom 🔹 #ЯМудр 🔹 #ЯрославМУДР 🔹 🔸 YaMudr - Yaroslav Mudr Vorontsov 🔸 #YaMudr 🔸 #Yamudra 🔸wrote on 6 Feb 2024, 11:24 last edited byОго, это что так много людей во Франции Сейчас или это люди проездом? ? 😊 Мы тоже уже планируем выехать из Парижа 26 - 27 марта. Если кто хочет в компанию, пишите в личку. 😊🙏 Намастэ
-
Ярослав МУДР Воронцов 🔹 @VedaDom 🔹 #ЯМудр 🔹 #ЯрославМУДР 🔹 🔸 YaMudr - Yaroslav Mudr Vorontsov 🔸 #YaMudr 🔸 #Yamudra 🔸wrote on 6 Feb 2024, 11:43 last edited by☀️ Виталий, здравие, благодарю за то, что поделились информацией из аэропорта Калгари. Скажите, пожалуйста, что за офис такой CCIS, это что там нужно делать? . Благодарю. ☀️🙏
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що таке транзитна віза і де ії оформити.
-
Скажіть будь ласка, я зараз на apostile ua замовляю формування пакету документів для wes, і мене ще питають чи я хочу замовити переклади диплома та додатка, воно мені потрібно чи ні?
-
Свіжа інфа с аеропорту!!! Ми прилетіли 5 лютого і у всіх українців в електронній декларації видало помилку і всіх відправили до офіцерів за нею. Так що не лякайтеся якщо що
-
Ну бо написано у помилки що типу зараз не можете, тому й не можете 🤷🏻♂️
-
Добрый день,прилетели в Калгари,ищем квартиру/дом до 2000$ Семья,два взрослых и ребенок 1,5 . Без животных . Желательно NW,SW, буду благодарен за ответ!
-
Мне проще, я вообще первый раз вижу эту игру, поэтому даже не играю в неё 😁
-
I sell Revоlut, WIse, Bunq, Stripe bank аccоunts. Cоntact: @Drugs_Dog
-
(маю дві з половиною години на пересадку у Ванкувері)
-
Тобто за дві години не вдасться отримати work permit?
-
У нас була пересадка в Торонто і було 5год до іншого літака. Перший літак затримали на 40хв. Нам часу хватило впритик. Летіли 3 лютого
-
Якщо надішлють багато пропозицій пишіть, ми теж 15 прилітаємо 😂
-
Добрый день Подскажите где можно арендовать авто за кэш,нашел пару сайтов но все с карты 💳
-
Вы оплачивали картой? Или возможно кэшом?
20 Jan 2023, 19:11
246126/375032
2 minutes ago