UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день Подскажите где можно арендовать авто за кэш,нашел пару сайтов но все с карты 💳
-
Вы оплачивали картой? Или возможно кэшом?
-
А скажите пожалуйста в Walmart есть работа full time? Знаю в real store нет , если только не менеджером отдела
-
Доброго дня! Хтось може підказати який податок для self employed в Калгарі?
-
Вітаю Ярослав. CCIS - це чудова організація з якою я раджу мати справу новоприбулим :-) А їх офіс в аеропорті, це маленький кабінет, куди ви можете завітати за волонтерською допомогою в багатьох питаннях. Основний офіс в центрі міста. Окрім допомоги з житлом (готель на 2 тижні) вони нададуть інформацію по першим крокам та нададуть вам супровід в пошуку роботи та життєвим питанням. У них є хороші курси по підготовці до працевлаштування. Це про написання резюме, пошук себе в Калгарі, про підготовку до співбесід, канадську робочу культуру, тощо. Завітайте ;-)
-
Перша то Київ, друга то Калгарі.
-
Якщо маєте сумнів- шукайте, читайте офіційне, я довіряю фахівцям.😊
-
Добридень. підкажіть будь ласка. Ми приїжджаємо в кінці лютого і ми шукаємо кімнату на перших порах з двоспальним ліжком, може шукає мешканців і готовий поділити витрати на оренду, ми охайна пара, без дітей і тварин, не куримо, не п'ємо, роботяги. буду вдячна за відгук або рекомендацію
-
Нам у такому "дешевому" мотелі довелося платити 60 баксів на добу. Потім знайшли airnbnb за 30.
-
Житло надасть, якщо є місця, якщо ні, дадуть безкоштовне таксі і список дешевих мотелєй. Треба мати на увазі.
-
Я зверталася, але нам не надали. По факту якщо місць нема, вони не можуть надати. І це пишуть у листі на запит. Тобто, у них 60 місць, якщо людей більше, вони не можуть допомогти