UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пошарьте посилання будь ласка, можливо комусь стане в нагоді
-
Це дом на кілька кімнат з кодовими замками.
-
Це якісь хостели? Який формат?
-
Рік тому знайшли по 28 х копійками, це було дуже доречно
-
Це де таке? 30 баксів це щось almost unreal here
-
❌ Вiдмова у в'їздi до Канади🇨🇦 ▪️Офiцери на кордонi мають право вiдмовити у в'їздi до Канади🇨🇦 будь-якiй особi, яка на їхню думку, не вiдповiдає вимогам iммiграцiйного законодавства Канади. ▪️Основна проблема з якаю стикаються українцi, це несвоечасне проходження медичного огляду у вказаний термiн 90 днiв, пiсля першого вiзиту в країну. ✔️ Медичний огляд в Канаді.🚑 - t.me/UA_Canada_Cuaet/744 ▪️Результати медогляду мають вiдображатись у вашому кабiнетi IRCC. В деяких випадках лiкар може зволiкати i вчасно не надiслати данi, у випадку коли ви вже перебували в Канадi i протермiнували nepшi 90 днiв, вiд вас буде мало що залежити. ▪️Якщо ви вже пройшли обстеження i у вас є письмовий варiант, всерівно перевiрте електронний кабiнет, щоб впевнитись що данi пiдтягнулись. ▪️ Якщо так сталось що офiцер на кордонi вiдмовив вам у в'їздi до Канади🇨🇦то ви отримаєте письмову вiдмову. Ви можете оскаржити цю вiдмову у iммiграцiйному судi. ‼️ PS. Після проходження медичного огляду, лікарі зазвичай подають звіти до Міністерства імміграції, біженців і громадянства Канади протягом 5–10 робочих днів після вашого огляду. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Враховуючи що він здебільшого як засіб від мігреней тут, то зрозуміло чого так працює все. А як попросиш доктора просто для краси, то відправить до психолога «підтвердити бажання»
-
Як мінімум не дають пр, як максимум ще й посадять
-
Але я маю на увазі що не просто майстер що робить процедури в кабінеті і чередує ботокс із бровами чи чимось ще
-
Ну то так
-
Сдается в аренду с 1 марта Двухкомнатный теплый и просторный бейсмент с кухней, ванной, кабинетом и большой прихожей. Расположение - 64 Whitnel Pl NE. Пешком 5-8 минут до метро. Цена 1400 +40% коммуналки. Где-то грубо говоря будет 1550. Залог 1400 (есть возможность разбить на два месяца). Для фото и большей информации звоните владельцу (только английский) +1 (403) 719-6954
-
В моєму випадку, кілька тижнів тому, було трішки інакше. Мені сказали що вільних номерів в державному готелі немає і тимчасово поселять в інший готель на 5 днів доки в тому не звільниться місце. Я писав до волонтерів CCIS заздалегідь, але так само нормально заселяли людей котрі реєструвались у них по прильоту а не завчасно.
-
Можливо щось змінилось, але то відповідальність самих людей, де вони будуть жити. Той рік також багато писали, що отримали той готель, але коли ми приїхали вже все було як я описала
-
Розумію, але і знаю що бувають певні винятки