UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перездаю контракт. Контракт діє до 1 березня 2025 року( саме до 2025 року). Квартира звільняється з 31 березня 2024 року. 14 avenue SW( Beltline). 2 bdr+livingroom. Поруч з будинком зупинки автобусів. До c-train 10 хв пішки. Є критий паркінг ( оплата окремо). Pet’s friendly. Ціна 1920$. Damage deposit 500$. Можна без credit score і довідки з місця роботи, але оплата за три місяці вперед. Оплата після укладення leasing agreement. А бронювання можна зробити зараз через онлайн форму. Будинок управляється Boardwalk.
-
Шукаємо на підселення хлопця в Таунхаус Окрема кімната, повністю мебльована Ціна - 800 CAD, все включено NW
-
Доброго вечора шановна громадо🌺Підкажіть будь ласка,можливо в кого була така ситуація,мені і чоловіку хотіла зняти обмеження з ворк перміт. Мені все пройшло добре,а от чоловікові ні. Він громадянин іншої країни,і коли при питання яке громадянство ми ставимо Азербайджан,то воно потім пізніш пише що йому можна тільки візітор отримати.Можливо хтось з таким вже стикався?В кого чоловіки або дружини іншого громадянства чи були у вас такі випадки і що робити далі?
-
Продам зимову куртку Columbia з срібною мембраною , розмір S , одягалась 3 рази Ціна 150$
-
Привет 🤝 нужна наша Украинская команда из двух человек на своём автомобиле в Клининг компания, которая заняла первое место🏆🥇 по Гугл опросу в Калгари 2023года. Мы себя отлично зарекомендовали Калгарийцы с удовольствием хотят с нами сотрудничать. Оплата 20-25 все вопросы в личные сообщения 🤝
-
Да, их нужно поставить в известность, что вы потеряли работу и ищите новую Я постараюсь найти источник, в которой сталкивался с этой информацией
-
-
А в других провинциях можно словить отказ на этой почве и все по новой)
-
Слышал, что Альберта в этом плане лояльна, и будет ждать, пока вы найдете работу по этому ноку
-
Добрий вечір! Чи отримував хтось матеріальну допомогу з visitor records, а не work permits?