UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сьогодні придбала номер в Fido. Протягом години отримала три дзвінки від скамерів 🤡 Ще протягом дня зловила повідомлення ( при тому що жодної з карт не маю 🫠)
-
Друзья, уже второй месяц я хожу и отдаю резюме на руки, индид это мертвое море, а на руки резюме отдаешь " мы перезвоним " и конец, есть хоть какая-то работа? За жилье уже кредиткой заплатил, уже не знаю куда себя девать, мало того, что закрыть нужно, так еще и на след месяц деньги искать.. очень туго все идет
-
В центрі пожежа, по ходу щось під землею горіло, багато машин пожарних. Нам видно з будинку. Можливо якісь кабелі згоріли - це вже мої здогадки
-
Вітаю, Шукаю на підселення у вільну кімнату 1 людину у 2-bedroom квартирі (м. Калгарі, Альберта). Вартісь оренди - 950 cad. Комунальні платежі та інтернет входять у вартість. Район SW, 15 хв пішки до Chinook centre та станції ctrain, під будинком є зупинки 2 маршрутів автобусів (доїхати автобусом до станції ctrain займає максимум 5 хв). Єдине прохання: щоб людина не палила зовсім, бо я маю алергію. За подробицями звертайтесь тільки у приватні повідомлення, будь ласка.