UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а може через пейпал якось можна?
-
чому неможливо?
-
Можливо хтось підкаже , як з 2320 16 Ave NW до аутлету CrossIron Mills Зручно доїхати
-
Картки по 20$,Кожна картка містить купони на суму понад 200 доларів США: 2 безкоштовні середні піци з 3 начинками Купони зі знижкою 5-40%. 5 купонів, купуючи одну піцу, отримайте другу піцу за 5 доларів 3 - купуйте велику піцу, отримайте середню піцу з сиром безкоштовно 2 -BOGO Cinna bites Кому цікаво звертатися в приват🤗
-
Так
-
вам потрібен акаунт wise з України його відкрити неможливо вивести можна максимум 100 000 грн в міс з одного банку тобто якщо є рахунки в інших банках, то можна виводити більше
-
так, дякую
-
ну так ви ж писали про монобанк
-
з одного банку українського маєте на увазі?
-
Transit скачайте і самі дивіться
-
це з одного банку
-
але в межах 100к грн на міс а це всього +- 2600 usd
-
так
-
Тобто якщо я зараз в Канаді зроблю собі акаунт, то зможу скористатись?
-
ну бо при реєстрації wise попросить підтвердження типу прописки/візи і тп Якщо ви в Канаді, то проблем не має бути Ще є варіант через Zen. Але там значна комісія, в мене бере 2.5% за виведення з єврової картки моно
-
просто з укр карточки знімати?
-
подивіться, чи не дешевше по комісіях буде просто через банкомат виводити. У мене з привату виходило +-2.8% сумарна комісія.
-
Добре, дякую
-
погугліть Там елементарно робиться
-
100 тисяч грн / міс на ОДИН банк можете виводити хоч з 20 банків але в кожному банку треба дивитися які комісії і тп
20 Jan 2023, 19:11
246606/376742
8 minutes ago