UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо вам потрібно більше. Дивіться ще крім Wise, щось таке як Zen, Genom, по чуткам наче туди теж можна виводити гроші. Але я не знаю подробиць. Тому тут вам погуглити… А ще можна використовувати інші карти онлайн банків в Україні, ліміт в 100к тільки з одного банку 🙂
-
Никто точно не знает:-/
-
Порекомендуйте будь-ласка спеціаліста, який створить резюме для Канади і яка вартість послуг ☝️
-
добрий вечір, може комусь цікаво буде✨ продаю речі, недорого, одягались 1-5 разів (окрім вуг, їх відносила минулий сезон). розмір є на фото, якщо потрібні детальні фото-пишіть!💐 кросівки adidas (є невеликий дефект, вказала на фото) 50$ ugg 50$ спідниця атласна Zara 40$ (взагалі не одягала) лонгслів Zara 20$ (взагалі не одягала) лонгслів pull&bear 15$ гольф H$M 15$ (взагалі не одягала) джинси Guess 40$
-
У продажу маю Dodge Durango Citradel 2012 Повний привід, Remote starter 7 місць Максимальна комплектація ( сліпі зони, підігрів керма, багато асістентів 4х зоний клімат і тд) Технічно справна машина 312,000 пробігу 7,500$ 403 - 700 - 1026
-
Друзі Нарешті я виступаю у DeepdownInside вже в цю суботу чекаю на вас 📲10.02. - 🗓22:00 - 2-15 SET TIMES: NANUEL 10-11 ALI 11-12:30 Luzhik b2b Bryce 12-2:00 Вхід до 00:00 БЕЗКОШТОВНИЙ Також у мене на всю ніч GUEST LIST (в особисте ) Який стиль? Melodic Techno & Techno Trance 🔗 📍 Location 731 10 AVE SW До Зустрічі 🪄😍
-
Доброго вечора. Піскажіть будь ласка, безкоштовні заняття английского проходять онлайн чи потрібно кудись їздити? Дякую
-
Добрий день Шукаю клінінг 1 бедрум квартира потрібно прибирати квартиру повністю З прайсом в особисті повідомлення