UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а що з фото не так? я просто задовбалась робить ці резюме,зроблю без фото,де фото?, зараз зробила з фото,приберіть фото. 😳
-
я теж таке чула,робила декілька без фото, показала знайомому з ціеі сфери, каже а де фото,перероби, тому і перепитую..
-
дякую за відповідь
-
Доброго дня Підкажіть як довго можна шукати житло(поки що знаходимось в Україні),чи краще по приїзду. Нас двоє мама в син 16 років
-
Всім привіт 👋 Для отримання PR в Канаді достатньо довідки про несудимість з Дія перекладеної на англійську мову та нотаріально завірену чи треба брати з посольства? Ще цікавить питання про срок дії цієї довідки? Одні пишуть, що вона діє до 90 календарних днів в той час коли інші говорять, що якщо ти не був в країні звідки справка взята то і необхідність в новій відпадає. Дякую друзі. Сподіваюсь хтось надасть розвернуту відповідь. В Усім гарного дня 👍
-
Здраствуйте, 12ого февраля еду с Одессы, могу купить и привезти что вам необходимо ( медикоменты, продукты, вещи) пишите в личные сообщения
-
Добрый день,прилетели в Калгари,ищем квартиру/дом до 2000$ Семья,два взрослых и ребенок 1,5 . Без животных . Желательно NW,SW, буду благодарен за ответ!
-
-
Краще по приїзду, дистанційно знайти шанси невеликі
-
Дякую ♥️